Dziewczyny proszę!potrzebuję na Gwałt :-(smoczka Tommee Tippee!mój synuś wczoraj go zgubił na spacerze :-(i żadnego innego nie chce!płacze dzień i noc!błagam o pomoc! Mama Nikusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj dziewczyna moze jeszcze ma?Nam się udało córka zaakceptowała smoczek tommee tippee Cosmic,o którym pisałam wcześniej, jednakże wcześniej zdążyłam kupić 2 komplety smoczków na allegro w zestawie z butelką,teraz muszę smoczki sprzedać jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o info na mail celina1310@wp.pl
Dziewczyny proszę!potrzebuję na Gwałt :-(smoczka Tommee Tippee!mój synuś wczoraj go zgubił na spacerze :-(i żadnego innego nie chce!płacze dzień i noc!błagam o pomoc! Mama Nikusia