reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

tętno płodu - pomocy

aanjaa

Fanka BB :)
Witajcie. Piszę w imieniu przyjaciółki. Wg OM 7t2d, wg CRL - 6t4d. Nie ma jeszcze tętna. Lekarz stwierdził, że jeśli nie urośnie beta to w środę na zabieg czyszczenia macicy. Chciałam zapytać czy któraś z Was miała podobną sytuację. Wydaje mi sie, ze to za wcześnie na takie diagnozy. Sama miałam tętno później. Co o tym sądzicie?

reklama
Jak dla mnie to za wczesnie na zabieg nie poszlabym na nigo. U mnie w pierwszej ciazy cos kolo 7 tyg zaczelo bic. Ale to wszystko zalezy od dlugosci cyklu wiesz moze ile u niej trwal srednio? Trzymam kciuki za serduszko ☺

Ale jezeli nic sie nie dzieje niech nigdzie jeszcze nie idzie tylko jedynie do innego lekarza na usg . Tak wczesna ciaza nawt jak bedzie zarodek bedzie bez serduszka to sama sie oczysci w szpitalu odrazu wyskrobia co moze pozniej miec rozne skutki. Niech kolezanka pojdzie jutto gdzies prywatnie na usg

zdarza się, że nawet w 8 tyg zaczyna bić serduszko. Niech co 2 dni robi bete i sprawdza przyrost - powiniem być ok x2. Zabieg to dopiero ok 9 tyg jak samo sie nie oczyściale bądzmy dobrej myśli bo jest czas jeszcze.

reklama
reklama
Do góry