reklama
Moim zdaniem pozytywny, widać widocznie dwie kreski, ja mam dylemat bo parę dni temu robiłam test ciążowy, pierwszy wyszedł pozytywny, dwie bardzo widoczne kreski drugi pozytywny trzeci już była ta druga kreska troche bledsza, a dziś rano po przebudzeniu zrobiłam i negatywny co to może oznaczać?
jasani
Fanka BB :)
Może być to ciąża biochemiczna.Moim zdaniem pozytywny, widać widocznie dwie kreski, ja mam dylemat bo parę dni temu robiłam test ciążowy, pierwszy wyszedł pozytywny, dwie bardzo widoczne kreski drugi pozytywny trzeci już była ta druga kreska troche bledsza, a dziś rano po przebudzeniu zrobiłam i negatywny co to może oznaczać?
jasani
Moim zdaniem pozytyw.Kochane czy to jest dodatni test? Robiłam w 15 dc po godzinie 22, mój cykl trwał 30 dni. Zobacz załącznik 1183286
A jakie objawy ma ciąża biochemiczna? Okresu jeszcze nie dostałam żadnego krwawienia czy plamień, przedwczoraj bolało mnie tylko podbrzuszeMoże być to ciąża biochemiczna.
jasani
Nie ma żadnych objawów poza spóźniającym się okresem (chociaż tez nie zawsze). Po prostu zarodek obumarł na bardzo wczesnym etapie. Zrób dla pewności betę.A jakie objawy ma ciąża biochemiczna? Okresu jeszcze nie dostałam żadnego krwawienia czy plamień, przedwczoraj bolało mnie tylko podbrzusze
Fado123
To jest xiazowy? Czy owulacyjny? Jak ciazowy moze wyjść w 15 dc ?Kochane czy to jest dodatni test? Robiłam w 15 dc po godzinie 22, mój cykl trwał 30 dni. Zobacz załącznik 1183286
Mała.czarna
Ale to test owu?
Domi9534
Sorki nie dopisałam, owulacyjny.
To jest xiazowy? Czy owulacyjny? Jak ciazowy moze wyjść w 15 dc ?
reklama
Domi9534
TakAle to test owu?