reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy...

Madzia04071990

Fanka BB :)
Kochane prosze o pomoc,czy widzicie blada kreske? Czy mnie i mezowi juz sie w oczach mieni 🙈🙈🙈 od dluzszego czasu wyczekuje tych 2 kresek, dotychczas nie bylo nic, a dzis zauwazylam bladziutka kreske,w sumie nie ja tylko maz, jednak nie byla widoczna odrazu- dopiero po kilkunastu minutach,chcialam go wyrzucic, a maz mowi "2 kreske widac"... czy ta kreseczka mogla sie pojawic mimo braku ciazy? Kurcze na wizyte musze czekac,bety nie mam jak zrobic i tylko w testach nadzieja :( dotychczas nawet jasne nie wychodzily. Miesiaczke powinnam dostac 12stego czerwca, ze wzgledu na to,ze sa nieregularne to max powinnam dostac do 17 czerwca- tyle dni najczesciej spoznia sie okres,czasem 2,czasem 3 jednak nigdy nie wiecej niz 5 dni :(
Dodam,ze 8,9 i 10 czerwiec mialam bardzo skape plamienie, widoczne tylko przy podcieraniu, czasem pobolowa mnie brzuch i krzyz jak na @ , ale nadal jej nie ma...dzis zauwazylam zylki na piersiach,sutki troszke zasiniale i czasem mam wrazenie jakby mnie sutki piekly 🙈 prosze pomozcie- bo chyba zaczynam wariowac 😔😔😔

Załączniki

• 20200618_204315.jpg
    20200618_204315.jpg
    1 001,7 KB · Wyświetleń: 2 055
reklama
Jutro powtorze 🙈 chyba codziennie bede powtarzac 🙈 ten byl z wieczora,wiec pewnosci nie ma :( czy po czasie moze sie pojawic kreska mimo braku ciazy? Czy nie powinna sie wogole pojawic?
Dziekuje🤗🤗🤗
Różne historie się tutaj pojawiały.

Ogólnie u mnie też był cień cienia i dojrzałam go w pracy. Nie wiem, ale rano go nie widziałam. Wogole ten test miałam że sobą w pracy, bo szybko szybko i wrzuciłam do do torebki. Na przerwie patrzę, a tam kreska. z wrażenia poleciłam na bete. A tam 40🙈
A teraz ma 10miesiacy moja córka.

Ale były przypadki pozytywów, a braku ciąży.

Jak mogę Ci doradzić kup test z Rossmana ten zwykły facelle 10, u mnie taki bladzioch był przed okresem ale z rana.

Czekam na wieści z rana :)

Kochane prosze o pomoc,czy widzicie blada kreske? Czy mnie i mezowi juz sie w oczach mieni 🙈🙈🙈 od dluzszego czasu wyczekuje tych 2 kresek, dotychczas nie bylo nic, a dzis zauwazylam bladziutka kreske,w sumie nie ja tylko maz, jednak nie byla widoczna odrazu- dopiero po kilkunastu minutach,chcialam go wyrzucic, a maz mowi "2 kreske widac"... czy ta kreseczka mogla sie pojawic mimo braku ciazy? Kurcze na wizyte musze czekac,bety nie mam jak zrobic i tylko w testach nadzieja :( dotychczas nawet jasne nie wychodzily. Miesiaczke powinnam dostac 12stego czerwca, ze wzgledu na to,ze sa nieregularne to max powinnam dostac do 17 czerwca- tyle dni najczesciej spoznia sie okres,czasem 2,czasem 3 jednak nigdy nie wiecej niz 5 dni :(
Dodam,ze 8,9 i 10 czerwiec mialam bardzo skape plamienie, widoczne tylko przy podcieraniu, czasem pobolowa mnie brzuch i krzyz jak na @ , ale nadal jej nie ma...dzis zauwazylam zylki na piersiach,sutki troszke zasiniale i czasem mam wrazenie jakby mnie sutki piekly 🙈 prosze pomozcie- bo chyba zaczynam wariowac 😔😔😔

Powtórz i najlepiej nie na tym, niebieskie lubia robic takie cienie ja mialam wyraźniejszy jeszcze a ciąży nie było najlepiej kup jakis różowy :)

Różne historie się tutaj pojawiały.

Ogólnie u mnie też był cień cienia i dojrzałam go w pracy. Nie wiem, ale rano go nie widziałam. Wogole ten test miałam że sobą w pracy, bo szybko szybko i wrzuciłam do do torebki. Na przerwie patrzę, a tam kreska. z wrażenia poleciłam na bete. A tam 40🙈
A teraz ma 10miesiacy moja córka.

Ale były przypadki pozytywów, a braku ciąży.

Jak mogę Ci doradzić kup test z Rossmana ten zwykły facelle 10, u mnie taki bladzioch był przed okresem ale z rana.

Czekam na wieści z rana :)
Niestety w PL nie mam mozliwosci kupic testu :( napewno dam znac rano. A kiedy powinien wyjsc taki wyrazny test? Liczy sie od miesiaczki czy od owulacji? Wedlug moich obliczen, moglby to byc dopier 2-3 tydzien, ale nie chce sie az tak nakrecac. Jednak gdziea ta nadzieja jest 🤗

Powtórz i najlepiej nie na tym, niebieskie lubia robic takie cienie ja mialam wyraźniejszy jeszcze a ciąży nie było najlepiej kup jakis różowy :)
Wczesniej probowalam inne, ale blady cien pojawial sie dopiero po kilku godzinach... albo wcale...teraz kupilam te, bo juz chyba nie mam za duzego wyboru,wszystkie robilam 🙈

Załączniki

• IMG-20200611-WA0044.jpeg
    IMG-20200611-WA0044.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 359
Niestety w PL nie mam mozliwosci kupic testu :( napewno dam znac rano. A kiedy powinien wyjsc taki wyrazny test? Liczy sie od miesiaczki czy od owulacji? Wedlug moich obliczen, moglby to byc dopier 2-3 tydzien, ale nie chce sie az tak nakrecac. Jednak gdziea ta nadzieja jest 🤗
Mi wyszedł taki fajny, że kreski były obie idealnie bordowe dopiero 4dni po spodziewanej miesiączce.
A bladzioch był 12dni po domniemanej owulacji. Jednak nie miałam monitoringu, tylko dziki temperaturze wiedziałam. :)

Ale fakt, mogła być później owulacja u Ciebie, itd.

reklama
Do góry