reklama
Rozwiązanie
Czy jeśli pójdę teraz w sobotę to będzie to miarodajne?tez w tym cyklu w którym zaszłam w ciąże pobolewalo mnie podbrzusze jak na @ zrób bete i zobacz jak przyrasta po 48h
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
tez w tym cyklu w którym zaszłam w ciąże pobolewalo mnie podbrzusze jak na @ zrób bete i zobacz jak przyrasta po 48hHej Kochane testy zrobione dziś późnym popołudniem, i sama już nie wiem okres mam dostać w niedzielę 18.04.2021 r. pobolewa mnie podbrzusze i czuje klocie w jajnikach. Jak myślicie czy z tego coś się wykluje
Czy jeśli pójdę teraz w sobotę to będzie to miarodajne?tez w tym cyklu w którym zaszłam w ciąże pobolewalo mnie podbrzusze jak na @ zrób bete i zobacz jak przyrasta po 48h
PaulinaMalina91
pewnie,ze tak w becie liczy się przyrost czyli możesz zrobic w sobotę i w poniedziałekCzy jeśli pójdę teraz w sobotę to będzie to miarodajne?
Dziękuję ślicznie za pomoc!pewnie,ze tak w becie liczy się przyrost czyli możesz zrobic w sobotę i w poniedziałek
PaulinaMalina91
powodzeniaDziękuję ślicznie za pomoc!
reklama
Mi test (bardzo blada kreseczka) wyszła 4 dni przed miesiączka i też tego dnia miałam bardzo lekkie plamienie, ale jasnoróżowe. U mnie okazało się że to było plamienie implantacyjne i dzisiaj jestem w 8tc. Najlepiej zrób betę. Powinna być już wiarygodna.Dziewczynki proszę o pomoc w niedzielę powinna być @ a dziś dostałam lekkiego brązowego plemienia za wcześnie na gino a mi się płakać chce
reklama
frez.ja1987
Plamienie implantacyjne występuje przed pozytywnym testem, ponieważ dopiero po zagnieżdżeniu (połączeniu zapłodnionej komórki jajowej z organizmem matki) zaczyna być wytwarzana beta HCG. Jej poziom możliwy do wykrycia w badaniu laboratoryjnym zostaje osiągnięty ok 48h po implantacji. A w moczu trochę później, ponieważ testy domowe są mniej czułe i w moczu jest mniejsze stężenie niż we krwi.Mi test (bardzo blada kreseczka) wyszła 4 dni przed miesiączka i też tego dnia miałam bardzo lekkie plamienie, ale jasnoróżowe. U mnie okazało się że to było plamienie implantacyjne i dzisiaj jestem w 8tc. Najlepiej zrób betę. Powinna być już wiarygodna.