reklama
To chyba za wcześnie robiłam testy przy nieregularnych cyklachJak dla mnie żaden z nich nie jest pozytywny kreska testowa powinna być równa lub nawet ciemniejsza niż kontrolna.
Aileen31
Fanka BB :)
testuj dalej który masz dzień cyklu ? I jak długie są ?To chyba za wcześnie robiłam testy przy nieregularnych cyklach
Pełna nadzieji
Zastanowiła bym się nad 1 paskiem ze zdjęcia... Obydwa są podobnego koloru.
U mnie jednak taki odczyn wskazywał na cykle bezowulacyjne. Polecam skontrolować podstawowe hormony. Po wyregulowaniu miałam piękne 2 krechy [emoji846]
U mnie jednak taki odczyn wskazywał na cykle bezowulacyjne. Polecam skontrolować podstawowe hormony. Po wyregulowaniu miałam piękne 2 krechy [emoji846]
Wiem, akurat mam problemy z hormonami tarczyca i chyba Prolaktyna teraz... Ale bolą mnie jajniki jak na dni płodne w dodatku śluz już mam płodny.Zastanowiła bym się nad 1 paskiem ze zdjęcia... Obydwa są podobnego koloru.
Cykle mam mniej więcej co 33 dni a dziś mam 18 dc.testuj dalej który masz dzień cyklu ? I jak długie są ?
Pełna nadzieji
To szybciutko do endo. Ja też miałam problem z TSH. 3,19 a po 1, 5 miesiąca spadło do 1,02 [emoji846] także działaj i trzymam kciuki za piękne 2 kreski na paskach!Wiem, akurat mam problemy z hormonami tarczyca i chyba Prolaktyna teraz... Ale bolą mnie jajniki jak na dni płodne w dodatku śluz już mam płodny.
Lecze się już na tsh pół roku po poronieniu, z 4,39 spadło na 2,40 przy euthyroxieTo szybciutko do endo. Ja też miałam problem z TSH. 3,19 a po 1, 5 miesiąca spadło do 1,02 [emoji846] także działaj i trzymam kciuki za piękne 2 kreski na paskach!
reklama
Cześć dziewczyny, mam 38 lat i zaczęliśmy się w zeszłym miesiącu starać o dziecko...dziś dostałam okres...czyli nici...nie brałam żadnej antykoncepcji więc myślałam ...raczej miałam nadzieję że jak zaczniemy uda się od razu...głupiutka...cykl mam 27,28,29 dniowe...poczytałam trochę w necie i się załamałam jakie dziewczyny mają problemy...może ja też. Zamówiłam dziś w necie na allegro te paski z testami owulacyjnym i 50 za 27zl...może jakieś tanie badziewie więc jeszcze w poniedziałek kupię w aptece clearblue...i od czwartku zacznę używać. Pomożecie trochę albo doradzicie proszę jak ich używać?