Klementynka22
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli masz wątpliwości to jedyne wyjście żeby je rozwiać to monitoring cyklu i ginekologa. Załączam Ci zdjęcie mojego testu po którym zaszłam w ciąże. Jaśniejszy z dnia poprzedniego, ciemniejszy z piku. Również do końca nie byłam pewna czy to „to”, ale miałam pod ręka testy strumieniowe i tam pokazała się znacznie ciemniejsza kreskaTrochę wyblakły. Tak w 15 dniu robiłam. Wynik był jasniejszy od kreski testowej. Tak wiem. Ciekawa jestem co przyniesie mi testowanie. Bardzo się boję negatywnego wyniku.
Jeśli masz wątpliwości to jedyne wyjście żeby je rozwiać to monitoring cyklu i ginekologa. Załączam Ci zdjęcie mojego testu po którym zaszłam w ciąże. Jaśniejszy z dnia poprzedniego, ciemniejszy z piku. Również do końca nie byłam pewna czy to „to”, ale miałam pod ręka testy strumieniowe i tam pokazała się znacznie ciemniejsza kresk
Noooo to u mnie pik był i owocne staraniaKochana moje testy były identyczne. Trochę wyblakły
W którym miesiącu jesteś w ciąży?Noooo to u mnie pik był i owocne starania
Niestety u mnie tym razem okazała się ciąża pozamaciczna. Niedługo znowu będę korzystać z testówW którym miesiącu jesteś w ciąży?
Przepraszam że zapytałam. Życzę Ci aby Ci się udało. Kochana a kiedy będę mogła iść na hcg? Testować w domu się nie będę.Niestety u mnie tym razem okazała się ciąża pozamaciczna. Niedługo znowu będę korzystać z testów
Nie ma sprawy nie załamuje rąk czekaj minimum do dnia spodziewanej miesiączki. Bo jak pójdziesz wcześniej to będziesz się zastanawiała czy nie za wcześnie poszłaś testować i będziesz tylko o tym myśleć. Cierpliwość trzeba ćwiczyć, pewnie się przydaPrzepraszam że zapytałam. Życzę Ci aby Ci się udało. Kochana a kiedy będę mogła iść na hcg? Testować w domu się nie będę.
Wizytę u ginekologa mam 5.02. Na hcg umówiłam się w poradni 3.02. Nie za wcześnie? Pierwszy dzień @ też mam na 5.02.Nie ma sprawy nie załamuje rąk czekaj minimum do dnia spodziewanej miesiączki. Bo jak pójdziesz wcześniej to będziesz się zastanawiała czy nie za wcześnie poszłaś testować i będziesz tylko o tym myśleć. Cierpliwość trzeba ćwiczyć, pewnie się przyda