reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne

Dziś kupię.niepokalanka. jak przyjmowałas go?
Jak juz straciłam nadzieję na zajscie to szukałam na necie naturalnych metod i ziół i znalazłam artykuł z badaniami na niepokalanku wykonanymi w DE. Uzywałam niepokalanka firmy Swanson, chyba 1 tab dziennie, juz nie pamiętam. Nie mowie na 100% ze to przez niego zaszłam w ciążę ale może coś w tym było.

reklama
Jak juz straciłam nadzieję na zajscie to szukałam na necie naturalnych metod i ziół i znalazłam artykuł z badaniami na niepokalanku wykonanymi w DE. Uzywałam niepokalanka firmy Swanson, chyba 1 tab dziennie, juz nie pamiętam. Nie mowie na 100% ze to przez niego zaszłam w ciążę ale może coś w tym było.
Zaczęłaś brać w okr słonym dniu cyklu? Czy bez różnicy?

Witam. Czy ktoś mogłby też zinterpretowac moją listę testow....hmmm jest dosc dziwna...

Załączniki

• 20200929_002415.jpg
    20200929_002415.jpg
    925 KB · Wyświetleń: 89
16-17 dc miałaś najprawdopodobniej pik.
Ogólnie testy owulacyjne powinno się robić o stałej godzinie, najlepiej wieczorem, w przeciwieństwie do testu ciążowego.
Hej. Dziekuje za odpowiedz. No w sumie moze za czesto robilam te testy ale nie chciałam przegabic wyrzutu lh bo juz sie z mezem staramy dlugo o dziecko i dlatego zaczelam robic te testy wczesniej tez je robilam ale wyrzucalam teraz zaluje ale wygladaly podobnie do tych. Mam wrazenie ze co test to pozytywny ;) ale widocznie chcialam tak widziec. Miesiaczke mam dostac 10.10 wiec poczekamy zobaczymy, ogolnie z mezem serduszkowalismy 23ego i 26ego wiec czas pokaze.

Dziewczyny czy któraś z Was miała taką sytuację??? Otóż od kilku dni robię sobie testy owu . I dla porównania robię z pierwszego moczu ( wiem że nie powinno się, ale tak jak mówię dla sprawdzenia) i drugi zawsze po kawie . I właśnie z pierwszego moczu kreska jest niemalże niewidoczna, A po kawie nawet galanta kreseczka . Już nie wiem o co w tym chodzi . Czytałam już po Internecie czy kawa bądź mleko mają jakiś wpływ na wzrost lh , ale podobno nie i już głupia jestem [emoji35]
20200930_082834.jpeg
20200930_082731.jpeg

Hey dziewczyny czy waszym zdaniem te testy owulacyjne pozytywne bo już glupieje

Załączniki

• IMG_20211230_193732.jpg
    IMG_20211230_193732.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry