Madziulkaaa
Fanka BB :)
Wcześniej cykle 28/29 tylko teraz jakiś długi 33 dc. Co mnie zdziwiło ... przytulanki ostatni raz były w niedziele z rana , ale jakoś nie wierze ze plemniki przetrwały , wczoraj miałam ten ból brzucha i już przed pójściem spac dużo śluzu płodnego ...Haha No jak tylko wroci to bym wziela w obroty , dzisiaj moje urodziny mam nadzieje ze wroci ... ale ja w niedziele przy ostatnim przytulaniu mokra nawet nie byłam , nie czułam żeby był tam jakiś śluz wiec z tego chyba nic nie wyjdzie ... ale jeśli owulacja nastąpiła wczoraj to już chyba dzisiaj ostatni dzień mamy szanse , ale czemu śluz tylko wczoraj mialamA wcześniejsze cykle były krótsze? Możliwe, że teraz szybciej owu przyszła, a przytulanki były np wczoraj? Wystarczy nawet jak przed owu 2-3 dni były przytulanki a plemniki dają radę przeżyć. Ja już od 15dc cyklu czułam jajniki 18dc test owu pozytywny a 19dc strasznie mnie bolały jajniki, wtedy chyba też owu była, bo też na podstawie temperatury sprawdzam.
Jak chłop wróci to bierz go od razu w obroty, może jeszcze owu nie ma a tylko się zapowiada
Wieczorem ?