reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne

Te clearblue najlepiej wychodzą rano, ja robię z pierwszego moczu, bo powinno się conajmniej 4h nie oddawać moczu przed testem, ale w ten sam dzień wieczorem zrobiłam miałam jakieś 3h odstępu i buzka była uśmiechnięta i na drugi dzień rano też, a 2 dni później już pusta, ale mogło być tak jak napisałam, że skok temp dopiero po owu, jeśli dobrze mierzy temp to wg niej powinna obliczyć owu, a tam na wykresie przed tym skokiem ma minimalny spadek, więc owu mogła już minąć a test mógł jeszcze łapać skok lh

Ja mam jeszcze pytanie, czy są osoby które zachodzą w ciążę jeśli testy owulacyjne wychodzą im pozytywne cały czas w 2 połowie cyklu?🤔

reklama
Tylko testy robi od 14dc, do wczoraj byly wszystkie negatywne- za kazdym razem kolko, robi je codziennie na wieczor o 20,czasami rano i wieczorem. I dzis o 20 buzka o 23 kolko,troche dziwne. No nic sprawdzi jeszcze jutro.
Myslala,ze owulacje miala 8 lipca,bo wtedy miala chwilowy silny bol lewego jajnika- pozniej 12,13 i 14 skape plamienie, ale nie pomyslala o testach, dopiero dziewczyny doradzily na forum.
Przy tak długich cyklach to trochę wcześnie, ale jeśli tak to ja po 14 dniach od owu zawsze mam @ bez znaczenia czy cykl mam akurat 29 dni czy 32

Ja mam jeszcze pytanie, czy są osoby które zachodzą w ciążę jeśli testy owulacyjne wychodzą im pozytywne cały czas w 2 połowie cyklu?🤔
Ale ze codziennie? To niewiem, ale wiem, że dziewczynom czasem w pobliżu spodziewanej @ wychodziły pozytywne e to była ciąża, bo test owu może ale nie musi pokazać ciążę

Mi test owulacyjny pozytywny wyszedł w 15 dniu cyklu 16 lipca. Od tego czasu dziś i wczoraj znow wyszly pozytywne. Dlaczego? 😕 czy mam szanse na ciażę? Czy komuś też tak wychodzi? 🤔 Udało się zajść w ciążę? 😯

Załączniki

• 109707345_344831539843776_214716493494081646_n.jpg
    109707345_344831539843776_214716493494081646_n.jpg
    263,2 KB · Wyświetleń: 279
Mi test owulacyjny pozytywny wyszedł w 15 dniu cyklu 16 lipca. Od tego czasu dziś i wczoraj znow wyszly pozytywne. Dlaczego? 😕 czy mam szanse na ciażę? Czy komuś też tak wychodzi? 🤔 Udało się zajść w ciążę? 😯
Niestety ja tego nie ogarniam, może owu jednak później wystąpiła, może dziewczyny na wątku staraczki 2 połowa 2020 beda wiedzieć coś więcej w temacie gdybyś chciała zapytac

Dziewczyny a co myslicie o tym ostatnim tescie? Robiony dzis znow o 20, clear blue pokazal jej buzke no i ten paskowy ciemny wyszedl,czy jest pozytywny?
Dzis zrobila o 8 rano clear blue z porannego moczu byl pozytywny, o 11.30 negatywny o 20 znow pozytywny- jak ma to rozumiec? Dziekuje za odpowiedz

Załączniki

• 20200719_230128.jpg
    20200719_230128.jpg
    813 KB · Wyświetleń: 150
Dziewczyny a co myslicie o tym ostatnim tescie? Robiony dzis znow o 20, clear blue pokazal jej buzke no i ten paskowy ciemny wyszedl,czy jest pozytywny?
Dzis zrobila o 8 rano clear blue z porannego moczu byl pozytywny, o 11.30 negatywny o 20 znow pozytywny- jak ma to rozumiec? Dziekuje za odpowiedz
Clearblue nie porównuje się kresek-jest o tym w instrukcji, tylko to kółko jest ważne, o 11 z tego co widzę oba testy negatywne, więc pewnie mocz rozwodniony

Clearblue nie porównuje się kresek-jest o tym w instrukcji, tylko to kółko jest ważne, o 11 z tego co widzę oba testy negatywne, więc pewnie mocz rozwodniony
Czyli rano i wieczorem sa pozytywne? Powinna robic dalej te testy? Bo gdzies wyczytalysmy,ze robi sie do pierwszego pozytywnego.

reklama
Do góry