reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne

Iga86

Zaciekawiona BB
Witam, co sądzicie o testach owulacyjnych??? Czy się sprawdzają??? Trochę czytałam i pisze żeby zacząć sprawdzać 14 dni przed miesiączka. Ja mam dość długie cykle.
5,5 tygodnia temu poronilam samoistnie, obecnie mam miesięczne i chcemy się znów starać. Więc teraz ciężko będzie mi określić owulacje. Wiem słuchać i obserwować organizm ale po poronieniu ciężko tak odrazu.
A może tak zacząć odrazu po okresie robić testy???

reklama
Rozwiązanie
o kurde to mialas wiecej stresu niż ja..[emoji9]ale Ci się udało i oby wszystko było w porządku...pisz,odzywaj się co tam u was
U mnie się udało po łyżeczkowaniu w pierwszym cyklu[emoji6] Niby trzeba było odczekać 3 miesiące, ale ja stwierdziłam, że skoro dostałam okres to wszystko już jest w porządku.
Też się strasznie nakręciłam i zrobiłam chyba z 12 testów ciążowych. A jak mi się skończyły to testy owulacyjne robiłam[emoji23](powinny być w ciąży pozytywne)
Ogólnie ja robiłam te testy mimo że wiedziałam, że na pewno będę mieć owulację tego dnia, bo po łyżeczkowaniu właśnie cykle trochę się zmieniają i tak jak u Ciebie zaczęły się bóle owulacyjne to u mnie właśnie przestały występować i dlatego myślałam, że się nie uda.
Najgorsze że się nakrecam i to bardzo
Ale powiem Ci szczerze że przed 1 ciąża nie miałam oznak owulacji, a tu 2 miesiączka po zabiegu a mnie zaczął wczoraj boleć brzuch zaraz po zrobieniu tego testu ovu..czyli może wszystko ładnie się wygoilo,bylo jajeczkowanie i staramy sie[emoji6]

U mnie się udało po łyżeczkowaniu w pierwszym cyklu[emoji6] Niby trzeba było odczekać 3 miesiące, ale ja stwierdziłam, że skoro dostałam okres to wszystko już jest w porządku.
Też się strasznie nakręciłam i zrobiłam chyba z 12 testów ciążowych. A jak mi się skończyły to testy owulacyjne robiłam[emoji23](powinny być w ciąży pozytywne)
Ogólnie ja robiłam te testy mimo że wiedziałam, że na pewno będę mieć owulację tego dnia, bo po łyżeczkowaniu właśnie cykle trochę się zmieniają i tak jak u Ciebie zaczęły się bóle owulacyjne to u mnie właśnie przestały występować i dlatego myślałam, że się nie uda.

reklama
o kurde to mialas wiecej stresu niż ja..[emoji9]ale Ci się udało i oby wszystko było w porządku...pisz,odzywaj się co tam u was

Rozwiązanie
Do góry