Cześć dziewczyny, od niedawna używam testu owulacyjnego clearblue. Owulacje wg ulotki powinnam zacząć mierzyć od 12dc, dziś jest 10 dc i zrobiłam go z ciekawości bo pobolewal mnie jajnik i myślałam ze może owulka sie przesunęła. Test wyszedł negatywny- puste kółeczko. Czy teraz muszę codziennie je wykonywać czy mogę zrobić kolejny za 2-3 dni? Nie zaburzy to działania testu? Na ulotce pisalo żeby w przypadku pustego kolka powtarzać przez kolejne dni. Czy któraś z was używa go i zrobiła podobnie?
reklama
ewaa000000
Fanka BB :)
Ja bym robiła już teraz codziennie bo łatwo można przegapić akurat jak będzie owulacja w te dni co nie robiłaś ja kupiłam sobie czytnik z paskami, a potem kolejny miesiąc dokupiłam 10 samych pasków więc nie obawiałam się że mi nie wystarczyCześć dziewczyny, od niedawna używam testu owulacyjnego clearblue. Owulacje wg ulotki powinnam zacząć mierzyć od 12dc, dziś jest 10 dc i zrobiłam go z ciekawości bo pobolewal mnie jajnik i myślałam ze może owulka sie przesunęła. Test wyszedł negatywny- puste kółeczko. Czy teraz muszę codziennie je wykonywać czy mogę zrobić kolejny za 2-3 dni? Nie zaburzy to działania testu? Na ulotce pisalo żeby w przypadku pustego kolka powtarzać przez kolejne dni. Czy któraś z was używa go i zrobiła podobnie?
Kitku
Zaangażowana w BB
Rób codziennie. Inaczej możesz łatwo przegapić owulację. Pamiętaj, że nie jesteś maszynką, tylko żywą kobietą. Bardzo dobrze, że obserwujesz objawy a nie sztywno trzymasz się kalendarza. Owulacja lubi się przesuwać. Także powodzenia, nie żałuj paskówCześć dziewczyny, od niedawna używam testu owulacyjnego clearblue. Owulacje wg ulotki powinnam zacząć mierzyć od 12dc, dziś jest 10 dc i zrobiłam go z ciekawości bo pobolewal mnie jajnik i myślałam ze może owulka sie przesunęła. Test wyszedł negatywny- puste kółeczko. Czy teraz muszę codziennie je wykonywać czy mogę zrobić kolejny za 2-3 dni? Nie zaburzy to działania testu? Na ulotce pisalo żeby w przypadku pustego kolka powtarzać przez kolejne dni. Czy któraś z was używa go i zrobiła podobnie?
Podziel się: