reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne easy@home/premom

Kitsune

Moderator
Cześć, za jakiś czas będziemy z mężem wznawiać starania. W polecajkach forumowych znalazłam aplikację premom, z której zamierzam korzystać i mam pytanie dotyczące testów i termometru tej firmy. Są w porządku? Warto? Miałam już testy Horiena, ale to była tragedia, wybarwiały się tak że właściwie nie wiedziałam który jest pozytywny a który nie dlatego szukam czegoś lepszego. Myślę konkretnie o tym zestawie:

1692003588528.png

reklama
easy@home są fajne i też normalnie można wprowadzać je w Premom. Na Amazonie są fajne zestawy bodajże 20 owulaków i 5 ciążowych za około 45zł.
Widziałam te zestawy i o ile owulaki mają opinie w miarę okej, to ciążowe są podobno beznadziejne 🤔🤔 Dlatego najpierw chciałam sprawdzić te owulacyjne, niestety poza Amazonem nigdzie nie mogę znaleźć opinii o nich a naprawdę fajnie cenowo wychodzą.

Widziałam te zestawy i o ile owulaki mają opinie w miarę okej, to ciążowe są podobno beznadziejne 🤔🤔 Dlatego najpierw chciałam sprawdzić te owulacyjne, niestety poza Amazonem nigdzie nie mogę znaleźć opinii o nich a naprawdę fajnie cenowo wychodzą.
No tak, na ciążowym zdarzył mi się jakiś cień, ale owulaki moim zdaniem są super.

na kreskach kilka dziewczyn miało o nie narzekały. W sumie z owulakow to tylko na horieny wieszają psy.

Z takich amazonowych ja mogę polecić babyplany. Jedyny ich minus jest taki, że po czasie ciemnieją, czyli trzeba pilnować czasu, bo jak się zapomni o nim na 15 minut, to już jest do wyrzucenia.

reklama
na kreskach kilka dziewczyn miało o nie narzekały. W sumie z owulakow to tylko na horieny wieszają psy.

Z takich amazonowych ja mogę polecić babyplany. Jedyny ich minus jest taki, że po czasie ciemnieją, czyli trzeba pilnować czasu, bo jak się zapomni o nim na 15 minut, to już jest do wyrzucenia.
No horieny to jakiś dramat niestety.

Super, w takim razie zamawiam easy@home i zobaczymy co z tego wyniknie ;)

Do góry