Marta_322332
Fanka BB :)
zrób facelle. Olej już te pinki. Albo idź od razu na betęPoczekam do wtorku i zrobię test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrób facelle. Olej już te pinki. Albo idź od razu na betęPoczekam do wtorku i zrobię test
Jestem w ciąży,dziś na teście była druga różowa mocniejsza kreskazrób facelle. Olej już te pinki. Albo idź od razu na betę
no to gratkiJestem w ciąży,dziś na teście była druga różowa mocniejsza kreska
teraz sprawdzaj przyrosty. Powodzenia.Jestem w ciąży,dziś na teście była druga różowa mocniejsza kreska
Kiedy wykonałaś test? I jaki?Jestem w ciąży,dziś na teście była druga różowa mocniejsza kreska
Poki nie ma okresu to szansa jest.Nie mam kompletnie żadnych objawów ciąży, bardzo chciałabym żeby się udało.. czy jest możliwość uzyskania testu pozytywnego - miała któraś z Was podobnie? Zrobiłam test (PINK) dzisiaj - 4 dni przed planowanym okresem, ale negatywny. Jest szansa jeszcze na to że uda się w tym cyklu? Piszcie swoje doświadczenia
Hmm mój 5 dni przed był negatywny. 4 dni przed nie robiłam, zrobiłam 2 dni przed i był pozytywnyNie mam kompletnie żadnych objawów ciąży, bardzo chciałabym żeby się udało.. czy jest możliwość uzyskania testu pozytywnego - miała któraś z Was podobnie? Zrobiłam test (PINK) dzisiaj - 4 dni przed planowanym okresem, ale negatywny. Jest szansa jeszcze na to że uda się w tym cyklu? Piszcie swoje doświadczenia
A miałaś jakieś objawy co mogłoby świadczyć o ciąży? Ja totalnie żadnych ..Hmm mój 5 dni przed był negatywny. 4 dni przed nie robiłam, zrobiłam 2 dni przed i był pozytywny
A miałaś jakieś objawy co mogłoby świadczyć o ciąży? Ja totalnie żadnych aktualnie..