reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Nie ma co się załamywać. Muszę uregulować hormony. Przez stresy w życiu i pracy i zmianę nawyków żywieniowych schudłam z 15 kg to też może mieć swoje odbicie na hormonach. Najgorszy jest stres bo sieje spustoszenie w całym organizmie. Wierzę, że lekarza pomogą mi jakoś zbić ta prolaktyne i będzie dobrze. Miłego dnia kochane [emoji8][emoji8]

reklama
Nie ma co się załamywać. Muszę uregulować hormony. Przez stresy w życiu i pracy i zmianę nawyków żywieniowych schudłam z 15 kg to też może mieć swoje odbicie na hormonach. Najgorszy jest stres bo sieje spustoszenie w całym organizmie. Wierzę, że lekarza pomogą mi jakoś zbić ta prolaktyne i będzie dobrze. Miłego dnia kochane [emoji8][emoji8]
Dasz radę. Weźmiesz tabletki z miesiąc i zaskoczyła nawet nie będziesz wiedzieć kiedy

Co o tym myśleć? Widzicie coś? U mnie raczej szansę nikłe bardziej to przekłamania testu. Na żywo widać na pierwszy rzut oka.

Załączniki

• Screenshot_2019-02-07-10-39-58.png
    Screenshot_2019-02-07-10-39-58.png
    136 KB · Wyświetleń: 83
Co o tym myśleć? Widzicie coś? U mnie raczej szansę nikłe bardziej to przekłamania testu. Na żywo widać na pierwszy rzut oka.
Cień cienia jest [emoji3] z porannych siuśków robiony ? teraz albo powtórka najlepiej pojutrze bo beta przyrasta skokowo mniej wiecej co 24-36 godzin albo od razu beta [emoji8]
Może szanse nikłe ale zawsze szansa jest [emoji6] a kciuki nie zaszkodzą [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Ja właśnie też kupiłam [emoji38] to ziołowe zaszkodzić nie zaszkodzi a przy wizycie powiesz co bierzesz i wtedy zdecyduje czy masz odstawić czy brać dalej [emoji8][emoji8]
Poważnie? Ale się zgralysmy [emoji1][emoji1] może coś pomoże. Powiedziano mi, że połączone z wiesiolkiem działa cuda [emoji4] więc czekam na efekt hihi [emoji7][emoji8]

reklama
No właśnie castagnus olej z wiesiołka i ovarin sobie zamówiłam teraz czekam na dostawę bo mężu ma odebrać w aptece [emoji6] od poniedziałku zaczynam bo bedzie 1 dc. zeszłym razem jak był w Pl i miał mi kupić sam wiesiołek to zapomniał [emoji849] to teraz sobie przez Internet zamówiłam [emoji16][emoji16][emoji16] i ma tylko odebrać [emoji3][emoji3][emoji3]
Poważnie? Ale się zgralysmy [emoji1][emoji1] może coś pomoże. Powiedziano mi, że połączone z wiesiolkiem działa cuda [emoji4] więc czekam na efekt hihi [emoji7][emoji8]

Do góry