Lady Loka
Fanka BB :)
NIe możesz zadzwonić?To możliwe że wyniki mogą byc aż o 18 a nawet I dłużej ? 16.22 nadal w realiazji ciekawe co tak dlugo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NIe możesz zadzwonić?To możliwe że wyniki mogą byc aż o 18 a nawet I dłużej ? 16.22 nadal w realiazji ciekawe co tak dlugo
Tylko nie wiem czy na infolinię czy do punktu pobrań co byłam ,czy czekac jeszczeNIe możesz zadzwonić?
Do punktu pobrań może jakiś błąd wpisali przy dacie czy cus albo będą jutro ranoTylko nie wiem czy na infolinię czy do punktu pobrań co byłam ,czy czekac jeszcze
Możesz je tez dostać jutro albo o 22.To możliwe że wyniki mogą byc aż o 18 a nawet I dłużej ? 16.22 nadal w realiazji ciekawe co tak dlugo
Wyniki będą do odbioru elektronicznie do 21 tak mi pow i jutro w formie papierowej , oszaleje.... czekam dalejDo punktu pobrań może jakiś błąd wpisali przy dacie czy cus albo będą jutro rano
uspokoiłas się ?Mam wyniki
Tak , i nigdy już chyba testu sikanego nie zrobię albo odrazu wyrzucę i nie odczytam po czasie .Dziękuję dziewczyny wam i przeprszam za zawracanie głowy .uspokoiłas się ?