reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test

Sara@123

Zaciekawiona BB
Hej. Jestem 12 dni po kolejnym uiu i zrobiłam dziś test. Tam jest ta druga kreseczka czy tylko ja ją widzę?? W czwartek idę idę betę ale już nie mogłam wytrzymać.

Załączniki

• 20221108_072005.jpg
    20221108_072005.jpg
    890,9 KB · Wyświetleń: 542
reklama
Ja też coś widzę, że tam przebija. Ale jak na 12 dni po to trochę jasna jest.
Niemniej trzymam kciuki. Idź na betę dzisiaj - jesli to nie kreska fabryczna, to tym bardziej wyjdzie pozytywnie, a ty będziesz o 2 dni krócej żyła w nieświadomości :)

Bo w czwartek będzie 14 dni po uiu.
ale betę też możesz zrobić 12 dni po uiu a w czwartek sprawdzisz czy prawidłowo przyrasta. Tak jak koleżanka wyżej pisze, jeżeli kreska nie jest fabryczna to beta już dzisiaj wyjdzie 🙂 @witch84 ja w 14 dniu miałam podobną, a nawet nie wiem czy nie ciut jaśniejszą, także wszystko może być możliwe. Beta napewno rozwieje wątpliwości 🙂

reklama
Do góry