Kinnia95
Fanka BB :)
Powiem Ci z własnego doświadczenia.Tak wiem o tym, a powiedz mi jeszcze czy są jeszcze jakieś szanse na ciążę, okres mam mieć jutro według aplikacji ale różnie bywa u mnie z tymi cyklami, robiłam wiele badań i wszystko jest dobrze, byłam u kilku lekarzy mówili że wszystko jest też dobrze że w ciążę mogę zajść w każdym momencie i zrobiłam dziś test bo strasznie dziwnie się czuję i pierwszy raz wyszło mi coś takiego na teście
O ciążę staraliśmy się dwa lata. To były dwa lata męki, seksu na zawołanie, bo owulacja, bo dni płodne. A gdy dostałam umowę na stałe był szał żeby w tą ciążę zajść, bo pracy szczerze nie znosiłam. Partner wszystkie wyniki w porządku, że mną gorzej, bo owulacja mi zanikała, raz była a raz nie. Po 4 miesiącach bezskutecznego leczenia na wywołanie owulacji odpuściłam. Byłam tak zmęczona psychicznie, że momentami już nie chciałam tej ciazy. To było jakoś w maju, wtedy też zmieniłam pracę, nowe towarzystwo. Nie monitoriwałam cyklu, dni płodnych nic, a nic. Teraz w sierpniu zaszłam w ciążę. Całkiem przypadkiem zrobiłam test za namową koleżanki, bo prócz tego, okres mi się spóźniał nie miałam żadnych objawów ciążowych. Po prostu sądziłam, że to znów cykl bezowulacyjne i dlatego mi się wydłużył.
Wiem, że to żadna rada, ale ona naprawdę działa. Psychicznie trzeba odpuścić, bo coś w głowie to blokuje. Mi się udało, wierze, ze Tobie również się uda i zobaczysz tw dwie kreseczki.