Witam jestem tutaj nowa i widzę że można się poradzić mianowicie jestem osobą która uwielbia slodycze od 3 tygodniu nie zjadłam nic wręcz mam wstręt do słodyczy od kilku dni siusiam co 5 minut i boli mnie krzyrz ,miesiaczka pokazała się 4 dni przed I była tak słaba że zluzylam 1 podpaskę i same wkładki... zrobiłam test pomyślałam lato może przeziębiłam pęcherz tylko te slodycze... dołączam zdjęcie sama
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
no nie wiem ... ja tam cień cienia właśnie widzę.
A owy test kiedy był zrobiony względem okresu ?
Hej testu owu nie robiłam wg kalendarza 17 czerwiec i tak też myślę było.. po czym był wyjazd w góry i zmiana klimatu... nie raz się testowałam ale ja tu widzę nie wiem może mam zwidy gdy by nie dolegliwości dookoła bym pewnie nawet nie zrobiła... ale właśnie dużo siusiam non stop ... w pierwszej ciazy już 8 lat temu pamiętam było tak samo z tym że nie odrzuciło mnie od slodycY.. ale miałam zapalenie pecherza antybiotyki testy robiłam bo się staraliśmy i nic poz wyszedł dopiero koniec 7 tyg . Ale wtedy na ciebie nie patrzyłam...no nie wiem ... ja tam cień cienia właśnie widzę.
Wg kalendarza było by to 5 tyg I 3 dniNa cienie miało byc
jasani
@Madzia86G to co widzisz to raczej kreska fabryczna a nie testowa.
@Alusia32 jezeli objawy które wskazujesz miałyby być ciążowe to kreska powinna być bordowa a nie niewidoczna.
@Alusia32 jezeli objawy które wskazujesz miałyby być ciążowe to kreska powinna być bordowa a nie niewidoczna.
Madzia86G
wiesz jak chcesz mieć 100% pewność to jedynie Beta ci go da.
reklama
magdalenasz.
Zaciekawiona BB
Podziel się: