reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test wieczorem pozytywny , rano negatywny

AsiaIN

Fanka BB :)
Hej pisze tutaj bo już zglupialam ;) Jest wcześnie bo do @ jeszcze 3 dni. Owu wg testów i bólu 02.11 . Wczoraj podkusilo mnie i zrobiłam test wynik taki jak na zdjęciu. Rano stwierdziłam, że dla potwierdzenia zrobię jeszcze jeden i negatyw.... Wiem , że jeszcze wcześnie 10dpo i jest szansa, że jeszcze będzie pozytyw. Zastanawia mnie jednak to dlaczego wieczorem pozytyw, a rano negatyw ??
20201111_175444.jpg

reklama
Test ten sam , identyczny. Poczekam... wyjścia nie mam , na betę nie mogę iść niestety bo mieszkam w Ie , a tu niestety nie robią na zawołanie... Myślałam, że może ktoś miał podobną sytuację.
Jeśli test ten sam to mogła być ciąża biochemiczna. Z porannego moczu testy są bardziej wiarygodne tym bardziej to dziwne.

reklama
Jeśli test ten sam to mogła być ciąża biochemiczna. Z porannego moczu testy są bardziej wiarygodne tym bardziej to dziwne.
Wątpię, bardziej stawiam , że z testem coś nie halo. W tym samym czasie zrobiłam First response i negatyw był, a beta nie spada tak raz dwa .Więc coś z testem .... dziś 10dpo, więc mam jeszcze trochę czasu. Zobaczymy co następne dni przyniosą.

Czy jestes pewna ze to nie jest linia fabryczna? Przepraszam, nie chce Ci odbierac nadzieji w zadnym wypadku ale ta linia jest jakas cienka mimo ze dosc wyrazna.
Nie odbierasz , już przeszłam swoje i wiem, że różnych rzeczy można się spodziewać... Ta linia napewno nie jest fabryczna . Jest niebieska i wyraźna. Fabryczna zazwyczaj jest bez koloru i pojawia sie lub nie po dluzszym czasie .

Wątpię, bardziej stawiam , że z testem coś nie halo. W tym samym czasie zrobiłam First response i negatyw był, a beta nie spada tak raz dwa .Więc coś z testem .... dziś 10dpo, więc mam jeszcze trochę czasu. Zobaczymy co następne dni przyniosą.
Według mnie akurat pasuje. Doszło do zapłodnienia i test to wykrył, ale nie doszło do implantacji.
U mnie przy poronieniu beta spadła z wartości prawie 900 równo do zera w ciągu 5dni.

Według mnie akurat pasuje. Doszło do zapłodnienia i test to wykrył, ale nie doszło do implantacji.
U mnie przy poronieniu beta spadła z wartości prawie 900 równo do zera w ciągu 5dni.
Ale ja test robiłam od razu jeden po drugim, z tego samego moczu dla potwierdzenia w ten sam wieczór, więc jeden wyszedł pozytywny, a drugi negatywny ? A później rano . Poronienie w zeszłym roku przeszłam w czerwcu ... z bety 183 ( poniedziałek) spadło na 57 ( środa) A krwawienie dostałam w sobotę... W grudniu słabe kreski , okres przyszedł 5 dni spóźniony.... lipiec tego roku słabe kreski na testach , okres 5 dni spóźniony... A cykle mam jak w zegarku . Więc wiadomo kiedy coś się dzieje . Moim zdaniem felerny test . Rzadko się zdarza , ale się zdarza :( Dzięki za odpowiedzi. Czekam na @ :( ....Dziś również negatyw ...

reklama
Kupiłam znów First response , zrobiłam teraz popołudniu i negatyw. One są super czule. Więc już raczej nie mam złudzeń...
Nie mozesz kupic jakisgos z różowym barwnikiem? Te Niebieskie lubia robić w konia. Ja miałam dość wyraźnego plusa a w ciazy nie byłam, duzo czytalam tez ze te Niebieskie tak maja

Do góry