G
gość2.14
Gość
Nie rob wiecej testow tylko bete zrob. jakbys dzis dala rade w sobotę bys zrobila przyrost.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jednak dam radę dopiero w pon, bo mąż ma wolne wtedyNie rob wiecej testow tylko bete zrob. jakbys dzis dala rade w sobotę bys zrobila przyrost.
Nie sprawdzaj w ten sposob. Przeciez test moze sie roznie wybarwic. W ten sposob nie nalezy sprawdzać czy ciaza sie rozwija, tylko beta ci powie. W takim razie poczekaj na poniedziałek.jednak dam radę dopiero w pon, bo mąż ma wolne wtedy
Na szczęście zostało mi jeszcze dużo testów wiec co dwa dni będę sprawdzać Progres kreski
a po co sprawdzac przyrost beta? Co ci to niby powie? Zrobilas test, zrob badanie krwi i jak bedzie dodatni to sie umow do lekarza.Nie sprawdzaj w ten sposob. Przeciez test moze sie roznie wybarwic. W ten sposob nie nalezy sprawdzać czy ciaza sie rozwija, tylko beta ci powie. W takim razie poczekaj na poniedziałek.
Czy prawidłowo przyrasta, jak prog wygląda i wtedy mozna sie umowic do lekarza. Pojedynczy wynik tylko jej powie o ciąży. A nie o tym czy rozwija się. Wiadomo ze i to nie da 100 procent pewnościa po co sprawdzac przyrost beta? Co ci to niby powie? Zrobilas test, zrob badanie krwi i jak bedzie dodatni to sie umow do lekarza.
ale warto sprawdzić druga betę po 48h. Bo wtedy wiadomo czy przyrasta czy będzie spadać.a po co sprawdzac przyrost beta? Co ci to niby powie? Zrobilas test, zrob badanie krwi i jak bedzie dodatni to sie umow do lekarza.
jak zacznie spadac to dostanie miesiaczke i wyjdzie na to samo a czy ciaza rozwija sie prawidlowo to lekarz na usg zobaczy a nie na becieale warto sprawdzić druga betę po 48h. Bo wtedy wiadomo czy przyrasta czy będzie spadać.
To ty tak postępuj. A ja po przejściach inaczej doradzam. A to co zrobi autorka to jej sprawajak zacznie spadac to dostanie miesiaczke i wyjdzie na to samo a czy ciaza rozwija sie prawidlowo to lekarz na usg zobaczy a nie na becie
nie ty jedna jestes po przejsciach po co ma sie stresowac? Dostanie wynik przyrostu i co dalej? Bedzie szukac w internecie czy nie za wolno przyrasta albo straszyc sie ciaza pozamaciczna? Pelno bzdur jest na ten temat w necie. Nawet lekarze na podstawie przyrostu bety nie wyciagaja w wnioskow o tym jak sie ciaza rozwija. Wiem bo pytalam lekarza i to nie jednego. Przyrost bety jest rozny w zaleznosci od predyspozycji.To ty tak postępuj. A ja po przejściach inaczej doradzam. A to co zrobi autorka to jej sprawa