Nika_Ika
Zaangażowana w BB
Hahaha dziekujeW takim razie gratuluję. Krecha widoczna na kilometr

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha dziekujeW takim razie gratuluję. Krecha widoczna na kilometr
Ja proponuję lekarza zamiast zakupówHahaha dziekujejutro jade juz na zakupy.
Nikt nie kazal zebys tlumaczyla mi to Samo ?!Weszłam tu bo myślałam, że ktoś potrzebuje poważnej porady. A tu po prostu poraz 100 zadane to samo pytanie. Jakbym wiedziała, to bym sobie darowała. Bo ile można tłumaczyć to samo..
Bo co ? Napisalas pozytywny wiec sprawa rozwiazanaJa proponuję lekarza zamiast zakupów
Spoko, tylko skąd mam wiedzieć, że to to samo pytanie? Mogłaś w tytule zaznaczyć, że pytasz znowu o to samo. Nie było by nieporozumień.Nikt nie kazal zebys tlumaczyla mi to Samo ?!![]()
W ciągu tygodnia założyłaś kilka wątków z pytaniami czy możesz być w ciąży i nadal mało Ci odpowiedzi. To nie jest normalneBo co ? Napisalas pozytywny wiec sprawa rozwiazanabedzie dziecko wiec musze sie zaopatrzyc.
![]()
nie wiem po co takie chamstwo bo sobie zadalam jeszcze raz pytanie? Co to Ma byc?
Uważaj, bo też ci chamstwo zarzucąŻyczę spokojnych 9 miesięcy, a nie juz 8 ,gratuluje
Narescie! DziekujeSpoko, tylko skąd mam wiedzieć, że to to samo pytanie? Mogłaś w tytule zaznaczyć, że pytasz znowu o to samo. Nie było by nieporozumień.
Z resztą kończę tą bezsensowną dyskusje. Skoro masz potrzebę pytać milion razy o to samo, to sobie pytaj. Może w końcu trafisz na odpowiedź, która cię usatysfakcjonuje. Skoro te, które dostałaś ci nie odpowiadają.
A niech zarzucaUważaj, bo też ci chamstwo zarzucą![]()