reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test pozytyw?

Ogólnie to organizm mi wariuje😅 w styczniu niestety poroniłam, ale później miałam samoistne @ gdzie wcześniej jak już była to raz na pół roku, tak to wywoływana na tabletkach. Z tym że cykle zawsze miałam długie bo 32-35 dni a po poronieniu miałam już dwie miesiączki i cykl wtedy wychodził 20-21 dni. Test zrobiony 22 DC bo dostałam plamienie jednorazowe
Wiem coś o tym po ciąży biochemicznej też mam dziwne cykle 😀 regularne są ale owulacja raz jest wcześniej raz tak jak zwykle. Zwariować idzie 😀. Dla świetego spokoju na Twoim miejscu poszłabym jutro na betę jeśli wyjdzie pozytywna powtórz po 48h. No i trzymam mocno kciuki! 😀

reklama
Mi wygląda na pozytywny, używałam tych testów i zawsze była biel przy negatywnych. Jednak jeśli było tak wiele przypadków, gdzie wychodziła druga kreska przy negatywach to powtórzyłbym. Jestem zdziwiona, że aż tyle dziewczyn miało takie sytuacje 😱 już tych testów nie kupie 😃 Ja mam sentyment do takich z DOZ apteki, pakowanych po 2 sztuki, jeden strumieniowy, drugi płytkowy.

Do góry