reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test pozytyw?

Powinnysmy z dziewczynami założyć wątek „ZAKAZ KUPOWANIA TESTÓW FACELLE”. To najgorszy sort testów jaki może być. Mi ten test wyszedł pozytywny, gdy wylał mi się na niego Listerine. Dziewczynom takie kreski wychodzą a w ciąży nie są. Mnóstwo kobiet zmylił. Ta kreska na tym teście jest fabryczna.Te testy tak mają. Zrób PINK strumieniowy, z nim wątpliwości nie ma
Mnie na szczęście ten test nigdy nie oszukał. Gdy byłam w ciąży test pozytywny, gdy nie byłam biel wizira nawet nie było widać kreski testowej 😀

reklama
Mnie na szczęście ten test nigdy nie oszukał. Gdy byłam w ciąży test pozytywny, gdy nie byłam biel wizira nawet nie było widać kreski testowej 😀
Ja właśnie kurcze mam dylemat bo w 1 i drugiej ciąży pierwszy pozytywny test to był cień cienia wcześniej jak nie było ciąży to była właśnie biel vizira bez względu na to jakiej firmy był test a tu takie coś.... A zrobiłam ich dużo bo leczyliśmy się 4 lata😏 test przed upływem 10 min poniżej.
No nic jutro może potestuje innym testem i zobaczymy

Załączniki

• IMG20220409085536.jpg
    IMG20220409085536.jpg
    148,4 KB · Wyświetleń: 164
Ja właśnie kurcze mam dylemat bo w 1 i drugiej ciąży pierwszy pozytywny test to był cień cienia wcześniej jak nie było ciąży to była właśnie biel vizira bez względu na to jakiej firmy był test a tu takie coś.... A zrobiłam ich dużo bo leczyliśmy się 4 lata😏 test przed upływem 10 min poniżej.

Załączniki

• IMG20220409103026.jpg
    IMG20220409103026.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 157
dla mnie wyglada ciążowo , ale tez nigdy nie uzywałam tych testow i w ogole czemu one maja niemieckie napisy🙈
ja polecam pinki również😁

Witam,ja też robiłam te testy. Pierwszy dwa dni przed spodziewaną miesiączką (5.04), drugi w dniu spodziewanej miesiączki(7.04) Dzisiaj zrobiłam betę i wyszło mi 211,3. Także nie wiem jak to jest z tymi testami 😉

A co sądzicie o testach ciążowych Novacare? Zrobiłam 4 dni przed spodziewaną miesiączką wieczorem i wyszedł negatywny. Czy to są dobre testy?

Powinnysmy z dziewczynami założyć wątek „ZAKAZ KUPOWANIA TESTÓW FACELLE”. To najgorszy sort testów jaki może być. Mi ten test wyszedł pozytywny, gdy wylał mi się na niego Listerine. Dziewczynom takie kreski wychodzą a w ciąży nie są. Mnóstwo kobiet zmylił. Ta kreska na tym teście jest fabryczna.Te testy tak mają. Zrób PINK strumieniowy, z nim wątpliwości nie ma

Rozwalila mnie Listerine :D:D:D:D

Wygląda na pozytywny 😀 poszłabym zrobić betę. Pamiętam, że robiłam jakoś dwa dni przed miesiączka i kreska blada w dniu spodziewanej miesiączki mocniejsza. W styczniu wyłapałam przez te testy ciąże biochemiczną.

reklama
Wygląda na pozytywny 😀 poszłabym zrobić betę. Pamiętam, że robiłam jakoś dwa dni przed miesiączka i kreska blada w dniu spodziewanej miesiączki mocniejsza. W styczniu wyłapałam przez te testy ciąże biochemiczną.
Ogólnie to organizm mi wariuje😅 w styczniu niestety poroniłam, ale później miałam samoistne @ gdzie wcześniej jak już była to raz na pół roku, tak to wywoływana na tabletkach. Z tym że cykle zawsze miałam długie bo 32-35 dni a po poronieniu miałam już dwie miesiączki i cykl wtedy wychodził 20-21 dni. Test zrobiony 22 DC bo dostałam plamienie jednorazowe

Do góry