reklama
Sisi1992
Zaangażowana w BB
Test przed upływem 10 min jak na ulotce wysechł kreseczka delikatna została na zdjęciu wygląda na szara w rzeczywistości lekko różowa...
Załączniki
nasturcjja
Fanka BB :)
Powinnysmy z dziewczynami założyć wątek „ZAKAZ KUPOWANIA TESTÓW FACELLE”. To najgorszy sort testów jaki może być. Mi ten test wyszedł pozytywny, gdy wylał mi się na niego Listerine. Dziewczynom takie kreski wychodzą a w ciąży nie są. Mnóstwo kobiet zmylił. Ta kreska na tym teście jest fabryczna.Te testy tak mają. Zrób PINK strumieniowy, z nim wątpliwości nie ma
Sisi1992
Zaangażowana w BB
Jutro zrobię albo poczekam kilka dniPowinnysmy z dziewczynami założyć wątek „ZAKAZ KUPOWANIA TESTÓW FACELLE”. To najgorszy sort testów jaki może być. Mi ten test wyszedł pozytywny, gdy wylał mi się na niego Listerine. Dziewczynom takie kreski wychodzą a w ciąży nie są. Mnóstwo kobiet zmylił. Ta kreska na tym teście jest fabryczna.Te testy tak mają. Zrób PINK strumieniowy, z nim wątpliwości nie ma
Sisi1992
Zaangażowana w BB
Na bete pójdę w ponUważam jak Nasturcjja, kreska jest szara ,nie różowa, one tak maja ,praktycznie każdy jest jest tak widoczna kreska , idz na bete to będzie pewnosc
Sisi1992
Zaangażowana w BB
Po całkowitym wyschnięciuUważam jak Nasturcjja, kreska jest szara ,nie różowa, one tak maja ,praktycznie każdy jest jest tak widoczna kreska , idz na bete to będzie pewnosc
Załączniki
olka11135
Fanka BB :)
Po całkowitym wyschnięciu
Wygląda dość ciążowo, ale dużo czasu minęło. Ja tym testom nie ufam i nigdy bym go nie zrobiła. Naprawdę kup w rossmanie pinka strumieniowego (teraz jest niedziela handlowa)
reklama
Sisi1992
Zaangażowana w BB
Jadę do pracy kupię dziś w aptece i jutro sprawdzeWygląda dość ciążowo, ale dużo czasu minęło. Ja tym testom nie ufam i nigdy bym go nie zrobiła. Naprawdę kup w rossmanie pinka strumieniowego (teraz jest niedziela handlowa)