Czesc dziewczyny, dzisiaj dostalam wynik Pappa 3,14 IU/l i wolnej bety 97,10 IU/l, czy ktos pomoze jak przeliczyc te dane na MOM lub podpowie czy poprawnie wpisuje dane do kalkulatora na stronie FMF? W poniedzialek robilam usg genetyczne I wynikwyszedl dobry:
zarodek CRL - 68 mm co odpowiada 13 i 1 przeziernosc NT 1,4 mm
kosc nosowa NB +
DV prawidlowy przeplyw, Pl=1,2
FHR ok 164 ud./min
AFI w normie
Kolejna wizyte mam w poniedzialek, pewnie zostawilabym ten temat ale moja ciaza od poczatku byla zagrozona,w pierwszym etapie podejrzenie ciazy ektopowej, pozniej jakies zapalenie potwierdzone wymazem, a jak pojawil sie zarodek, zaczelam krwawic co przelozylo sie na pobyt przez caly miesiac z przerwami w szpitalu wiec stresuje sie podwojnie
szukalam w watkach ale nadal nie potrafie tego obliczyc, przepraszam za brak polskich znakow
zarodek CRL - 68 mm co odpowiada 13 i 1 przeziernosc NT 1,4 mm
kosc nosowa NB +
DV prawidlowy przeplyw, Pl=1,2
FHR ok 164 ud./min
AFI w normie
Kolejna wizyte mam w poniedzialek, pewnie zostawilabym ten temat ale moja ciaza od poczatku byla zagrozona,w pierwszym etapie podejrzenie ciazy ektopowej, pozniej jakies zapalenie potwierdzone wymazem, a jak pojawil sie zarodek, zaczelam krwawic co przelozylo sie na pobyt przez caly miesiac z przerwami w szpitalu wiec stresuje sie podwojnie
szukalam w watkach ale nadal nie potrafie tego obliczyc, przepraszam za brak polskich znakow