reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test owulacyjny

Klaudia.1612

Zaciekawiona BB
Hej czy to juz pozytywny test owulacyjny czy jeszcze nie to?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 781
  • image.jpg
    image.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 234
reklama
Moim zdaniem chyba już pozytywny, ale spróbuj wrzucić zdjęcie w aplikacje Premom, ona ci pokaże współczynnik określający wybarwienie drugiej kreski w stosunku do testowej. Jeśli wynik będzie 1 lub większy, test jest pozytywny.

Cześć, dołączę się do tematu :) zrobiłam dziś test, czy on jest pozytywny? Czy jeszcze powinnam zrobić kolejny?Kiedy powinniśmy się starać? Czy już zacząć czy poczekaj jeszcze chwilę? Jak zmaksymalizować szanse? Dzięki z góry za podpowiedzi :)

Załączniki

• IMG_1772.jpeg
    IMG_1772.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 72
Cześć, dołączę się do tematu :) zrobiłam dziś test, czy on jest pozytywny? Czy jeszcze powinnam zrobić kolejny?Kiedy powinniśmy się starać? Czy już zacząć czy poczekaj jeszcze chwilę? Jak zmaksymalizować szanse? Dzięki z góry za podpowiedzi :)
Chyba peak, ale nie robilas wcześniej testow ?

Robiłam wcześniej 4 dni, ale je wyrzuciłam . Tam kreska testową była zdecydowanie jasniejsza od pierwszej. Dziś i wczoraj też mocno kłuje mnie jajnik, więc to może już. Mam nadzieję że tak, bo dziś się staraliśmy :)

reklama
Do góry