Passtelova
Fanka BB :)
@MartaMarkry a mierzysz sobie też temperaturę? Bo jak umiejętnie połączysz te dwie metody, to fajnie widać okienko z owulacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczescie dni mijają szybko, choć teraz będę tylko odliczać do terminu @Nic straconego, serio Teraz się relaksuj do terminu @, ja trzymam kciuki i daj znać
Bardzo polecam tę metodę, bo same owulaki czasem zawodzą, a i tylko mierzenie temperatury może nie wystarczyć. Ja sobie wszystko wrzucałam w aplikacje Premom i na wykresie ładnie wszystko potem wychodziłoNa szczescie dni mijają szybko, choć teraz będę tylko odliczać do terminu @
Dziś jest 19 dzień cyklu. Pik 17 dzień cyklu. Przytulanie 12,13,14,15,17,18dc. Masz racje, teraz tylko relaks mi pomoże przetrwac dziekuje! Napewno się odezwę..
Co do temperatury to nie, ale jeśli się odpukać nie uda to zacznę
Testy owu robimy do pierwszego pozytywnego. Mi trzymał 3 dni, ale są kobiety którym trzyma do końca cyklu.A ja mam pytanie jak długo może się utrzymywać pozytywny test owu?
Okej, tak z ciekawości zrobilam juz po owulacji, dzis 22 dzien cyklu i dwie grube krechy na teście owu dlatego mnie to zastanawiałoTesty owu robimy do pierwszego pozytywnego. Mi trzymał 3 dni, ale są kobiety którym trzyma do końca cyklu.
Ja miałam 2 x w miesiącu ostatnio grube krechy tzn. załóżmy na początku miesiąca tak jak powinna pojawić się owulacja były grube krechy, potem zanikały z każdym dniem... W terminie spodziewanej miesiączki zrobiłam test owulacyjny i znowu grube krechy przez ok 2-3 dni, okres sie mocno spóźnił i według obliczeń do spóźnionego okresu te drugie testy tez nie kłamały, więc taki cudak jestemOkej, tak z ciekawości zrobilam juz po owulacji, dzis 22 dzien cyklu i dwie grube krechy na teście owu dlatego mnie to zastanawiało