Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na moje oko jeszcze nie zakładam że jak jutro zrobisz test to będzie pozytyw, a wtedy 24-36h zanim wystąpi owulacja. Druga kreska musi być tak samo ciemna lub ciemniejsza jak testowaWitam. To mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi.powiedzcie mi czy ten test jest pozytywny ?
Jest szansa, ale czym bliżej owulacji tym większe prawdopodobieństwo super plemniki potrafią przeżyć i poczekać do owulacji 3-4dniA jak były przytulanki przy takiej kresce to jest szansa że się udało ?
To miejmy nadzieję że takie posiada mój mążJest szansa, ale czym bliżej owulacji tym większe prawdopodobieństwo super plemniki potrafią przeżyć i poczekać do owulacji 3-4dni