reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test owulacyjny ponownie 10.01

Temperature mierzy się w kontakcie ze śluzówką czyli w ustach, pochwie lub w odbycie. Pomiar wykonuje sie bezpośrednio po przebudzeniu, w łóżku, przed wstaniem po minimum 6 godzinach snu i zawsze o tej samej godzinie. Takie pomiary należy wykonywać przez cały cykl (można pominąć czas krwawienia) i najlepiej wpisywać je do aplikacji, która wyznaczy kiedy do owulacji mogło dojść
Co do temperatury nie badam. Z ciekawosci zmierzylam tylko czoło i w dni kresek ciemnych mialam 37.3 . Nie wiem czy to cos znaczy.

reklama
Nie wiem czemu pomiar temperatury nazywasz fisiowaniem[emoji85][emoji2356]
Tysiące kobiet to robi, ja również i nie uważam, że zfisiowałam[emoji2272]
Powodzenia
Nie będę fisiować. Wystarczy mi, że zaczelam zabawę z paskami owu. Mam 38 lat, 3 dzieci, gdybym nie poronila w lipcu, nie podjelabym nawet starań o 4 dziecko. Obudziło to w nas pragnienie więc próbujemy, od 4 miesięcy bez rezultatów, niestety, stąd też paski zeby zobaczyć kiedy ta owulacja jest na prawdę, jesli sie nie uda. Raczej w tym cyklu zakończymy starania, być może przeszkodą w tym jest moj wiek.

Nie wiem czemu pomiar temperatury nazywasz fisiowaniem[emoji85][emoji2356]
Tysiące kobiet to robią, ja również i nie widzę powodu żeby nazywać to fisiowaniem.
Powodzenia
Nie mialam ma myśli nic zlego. Absolutnie nie umniejszam nikomu, kto robi wszystko, co może by wycelować w dzień owu. Piszę i myślę tylko o sobie, używając slowa "fisiowanie".

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziś, chociaż wiem, że to szaleństwo zrobiłam test ciążowy. Do okresu 8 dni... wg kalendarza, wg ostatniego 12 dni.

Gdyby zdrowo-rozsądkowo spojrzeć, negatywny, aczkolwiek widzę jakiś cień. Z tym, że nie pamietam czy Pink ma te swoją fabryczną czy nie ? Od 3 dni czuje delikatne pobolewanie podbrzusza jak na okres. Okres 25.01 lub 28.01

reklama
Do góry