reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test na wyciek wód płodowych.

reklama
Miałam podobne obawy,w okolicach połowy ciąży miałam tyle sluzu wodnistego, że przez kilka dni musiałam zakładać podpaski.podjechalam do mojej ginekolog i sprawdziła odczyn papierkiem lakmusowym któych używa do badania pH pochwy podczas wizyt

Takie można dostać w niektórych aptekach..

Załączniki

• 405B4299-72ED-4CA1-8728-61F16FC32921.jpeg
    405B4299-72ED-4CA1-8728-61F16FC32921.jpeg
    55,9 KB · Wyświetleń: 1 981
Sęk w tym że w żadnej nie znalazłam. W wielu jest informacja że produkt wycofany z oferty.
W internecie możesz znaleźć informacje o dostępności produktu w danej aptece, w swoim mieście. Są to na przykład papierki lakmusowe dr Jacobs lub jakiejkolwiek innej firmy, sama wiem jak ciężko je znaleźć, więc najlepiej właśnie w taki sposób, zamiast jeździć po aptekach i szukać bez skutku :)

reklama
Jeśli faktycznie masz podejrzenia, że mogą to być wody płodowe to lepiej jechać do lekarza. Jednak często jest to po prostu zwiększona wydzielina z pochwy, która w ciąży jest zupełnie normalna :)

Do góry