reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciAzowy

A kiedy poronilas? ?? Bo jeśli niedawno to jeszcze może ci pozytyw wychodzc.... chyba ze doczekała dłużej to faktycznie cień cienia jest... ja bym poszła na betę wtedy wszystko będzie jasne...

Ale oczywiście życzę aby to była upragnioną ciąża z pozytywnym zakończeniem i ślicznym bobaskiem. ....

reklama
Cykle są 29 dniowe? Dobrze pamiętam ?
Dla mnie to za wcześnie żeby określać czy się udało czy nie. Ja bym zaczęła testować najwcześniej 25 dc i to testem czułości 10.

Poroniłam pół roku temu ;-( dzis zrobiłam i niestety 2 negatywne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niektórym dziewczynom wychodzi dopiero po terminie. Zaraz osiwiejesz jak nie przestaniesz o tym myśleć.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

Olga poczytaj ulotkę. A tak wgl to poczytaj jak dochodzi do zapłodnienia komórki i kiedy organizm zaczyna wytwarzać hormon HCG , bo wydaje mi się ze jesteś tego nieświadoma.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

reklama
Do góry