reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

Ostatni pełen okres miałam 20.02
Później 26.03 miałam plamienie brazowe jednodniowe. U lekarza byłam 25.03 miala to być wizyta kontrolna już dawno umówiona. I od razu mu nakreśliłem że w sumie spóźnia mi się okres.Powiedział, że przyczyn może być wiele i zapisał na wizytę 08.04. W tym czasie zrobiłam testy i teraz nie wiem czy już z nerwów sobie sama wmawiam że coś widzę albo faktycznie coś jest na rzeczy. ten różowy był robiony wczesniej. Stresuję się i już trochę wariuje.

Załączniki

• IMG_20250407_075708.jpg
    IMG_20250407_075708.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 160
  • IMG_20250407_075759.jpg
    IMG_20250407_075759.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 96
reklama
Jak miesiączka ostatnia była w lutym a jest kwiecień to powinny być mocne dwie kreski. Chyba że masz takie długie cykle ?

Jak miesiączka ostatnia była w lutym a jest kwiecień to powinny być mocne dwie kreski. Chyba że masz takie długie cykle ?
Raczej normalnie, między tym lutym a teraz miałam delikatne krwawienie ale to bardziej takie brudzenie brązowe dosłownie jeden dzień i tyle 🤷 na szczęście jutro mam wizytę u lekarza. Może hormony mi wariują ;)

Nie znam się na tych testach. Z tego co widzę to ten pierwszy często wybarwia. Jedynie powtórzyć jutro rano inny test z Rosmana albo apteki albo beta

Do góry