reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

Witam serdecznie co sądzicie o moim teście ?;)
IMG_7199.jpeg

reklama
Według mnie zalany. Robiłam wiele testów różnych firm i zawsze były to 3 krople moczu. Powtórz innym testem i będzie wiadomo.
Powiem wam że tak mnie to testowanie stresuje , nie mam możliwości pójść na bete więc umówiłam się na czwartek do ginekologa. Okres nadal się nie pojawił a ja jestem coraz bardziej nerwowa i objawy się nasilają

reklama
Powiem wam że tak mnie to testowanie stresuje , nie mam możliwości pójść na bete więc umówiłam się na czwartek do ginekologa. Okres nadal się nie pojawił a ja jestem coraz bardziej nerwowa i objawy się nasilają
Rozumiem, zawsze jest stres. Ale warto test powtórzyć, skoro tak jak piszesz nie masz możliwości aby pojsc na betę. Jeśli faktycznie jesteś w ciąży, to może być jeszcze za wcześnie aby lekarz coś widział na usg. Ile okres się spóźnia?

Do góry