Dziewczyny minęło kilka dni znowu powtórzyłam test ...a raczej zrobiłam 2 wyszły tak samo jak ten czy pozytywny?staramy się od roku...
reklama
hemoglobina
Moderator
Jeśli starasz się o dziecko od roku, to chyba wiesz, że jedna kreska oznacza brak ciąży a dwie ciążę.
Domi_Nikaa
Fanka BB :)
Pozytywny
Domi_Nikaa
Jeżeli się stara od roku to ma prawo w to nie wierzyć co widzi …Jeśli starasz się o dziecko od roku, to chyba wiesz, że jedna kreska oznacza brak ciąży a dwie ciążę.
jasani
Zrozumiała bym gdyby te kreski były ledwo co widoczne a tutaj są grube krechy. Więc nie wiem skąd wątpliwości autorki pytania.Jeżeli się stara od roku to ma prawo w to nie wierzyć co widzi …
hemoglobina
Moderator
Jasne, jednakże to nie jest cień a wyraźne dwie kreski, dlatego to tłumaczenie do mnie w żaden sposób nie przemawia.Jeżeli się stara od roku to ma prawo w to nie wierzyć co widzi …
reklama
bleucoco
Do ginekologa najlepiej 6-7 tc licząc od terminu ostatniej miesiączki. Na USG cokolwiek będzie widać od betaHCG ok 1000.Zrobić jescze betę w celu potwierdzenia czy od razu zapisać się do ginekologa?nie wiem czy to nie za wcześnie?