Kurcze ja bardzo słabo widzę to powtórzę test za 2 dni i zobaczymy1 i 2
W pierwszej ciąży miałam teta zrobiony po 13 dniach od miesiączki i kreski były już bardzo dobrze widocZne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze ja bardzo słabo widzę to powtórzę test za 2 dni i zobaczymy1 i 2
Tak ja widzę że nic nie ma ale.kolaznka.sie upierała że jestWszystkie 3 testy negatywne. Biel vizira. Nawet brak cienia cienia cienia. Druga kreska musi sie wybarwic, nawet leciutko, ale jednak wybarwic. Na rozowo.
No okej już przyjęłam do wiadomości jadu nie potrzebaNiech koleżanka zakupi okulary. Tam nawet cienia nie ma.
Ale gdzie tu jad? Zastanawiam się gdzie koleżanka widzi te kreski i zasugerowałam okulary bo tam kompletnie nic nie widać.No okej już przyjęłam do wiadomości jadu nie potrzeba
Hej mam pytanie czy coś tu widać ? Czy ja sobie wkręcam