Czesc! czy test ciążowy 10 czułość ,20 dni po stosunku ok ale 5 dni przed okresem jest wiarygodny? gdy robiłam test trzęsła mi się ręka i nie trafiłam w okienko tylko obok gdy chciałam wytrzeć coś tam kapło na okienko testowe no i dosalam 3 krople-wynik negatywny ale czy to nie zalanie? moje piersi są strasznie duże i twarde jak nigdy i mam dyskomfort
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Jest wiarygodny.
Zdajesz sobie sprawę, że owulacja występuje ok. 14 dni przed kolejną miesiączką? Ty uprawiałaś seks 25 dni przed terminem miesięczki. Do tego w prezerwatywie. Nie ma fizycznie siły na to, żebyś była w ciąży. Plemnik nie żyje 11 dni czekając na owulację i nie jest ninja przenikający przez gumkę.
Pisalam już - idź zrób betę, bo obstawiam, że przy każdym tescie będziesz się doszukiwać problemów.
Zdajesz sobie sprawę, że owulacja występuje ok. 14 dni przed kolejną miesiączką? Ty uprawiałaś seks 25 dni przed terminem miesięczki. Do tego w prezerwatywie. Nie ma fizycznie siły na to, żebyś była w ciąży. Plemnik nie żyje 11 dni czekając na owulację i nie jest ninja przenikający przez gumkę.
Pisalam już - idź zrób betę, bo obstawiam, że przy każdym tescie będziesz się doszukiwać problemów.
agaaataaaa
No piersi mogą być duże i twarde. I w zasadzie to o niczym nie świadczy, po prostu pewnie zbliża Ci się okres.m i to cała tajemnicaCzesc! czy test ciążowy 10 czułość ,20 dni po stosunku ok ale 5 dni przed okresem jest wiarygodny? gdy robiłam test trzęsła mi się ręka i nie trafiłam w okienko tylko obok gdy chciałam wytrzeć coś tam kapło na okienko testowe no i dosalam 3 krople-wynik negatywny ale czy to nie zalanie? moje piersi są strasznie duże i twarde jak nigdy i mam dyskomfort
Agnes4312
Moderator
Właśnie przeczytałam, że jesz popcorn i nabrałam ochoty na popcorn.Właśnie wcinam popcorn bo miałam na niego chcicę - nigdy tak nie miałam, czy to ciąża?
Dodam, że jestem max. 2 dni po owulacji
Czy to ciąża?
Skolopendra
Zaangażowana w BB
Tak to ciąża, trzesace się ręce 5 dni przed okresem to oznak ciąży
hej to znowu ja, zrobilam dzis 2 test i wyszedl negatywny ale mialam tez sluz zabarwiony krwia 4 dni przed okresem a to chyba objaw ciazy jak sa jakies plamienia przed okresem?
dzis zrobilam dobrze test, na tescie plutkowym szlo to do gory i byla kreska na T szlo dalej do gory i zniknela na T o byla tylko na C jedna kreska
dzis zrobilam dobrze test, na tescie plutkowym szlo to do gory i byla kreska na T szlo dalej do gory i zniknela na T o byla tylko na C jedna kreska
reklama
Emka24@
Śluz zabarwiony krwią to nie jest objaw ciąży. Może być to objaw zbyt niskiego progesteronu. Ta kreska na T zawsze tam jest bo jakoś musi się ona wybarwiac. Jeśli podczas tego jak test się wybarwial pojawiła Ci się kreska to nic nie znaczy. Wynik należy czytać od 3-5 minut średnio tak podają producenci testów. Trzymam kciuki żeby Ci się udało bo widzę, ze bardzo chcesz. Niestety wypisane objawy nie są objawami ciążowymi. Ciężko jest wyłapać objawy przed miesiączka.hej to znowu ja, zrobilam dzis 2 test i wyszedl negatywny ale mialam tez sluz zabarwiony krwia 4 dni przed okresem a to chyba objaw ciazy jak sa jakies plamienia przed okresem?