tulipanek11
Zaangażowana w BB
Życzę Ci tego !Tak bardzo chciałabym żeby ciaza się rozwinęła, bo już miałam biochemiczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę Ci tego !Tak bardzo chciałabym żeby ciaza się rozwinęła, bo już miałam biochemiczna
W różnych sytuacjach stosuje się Gonapeptyl. Ale nie ma on związku z tym kiedy robi się po nim test ciążowy.
Usg zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej żeby beta miała już chociaż wartość 1000. 3mam kciuki za wasJutro rano chcialm powtórzyć test, a w piątek pójdę na betę żeby już mieć 100% pewność. Do lekarza i na usg chyba jeszcze za wcześnie..
Nie chce panikować i dlatego sie nie będę spieszyć. W piątek zrobię betę, a na razie idę na basenUsg zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej żeby beta miała już chociaż wartość 1000. 3mam kciuki za was
Albo rozwiniesz swoją myśl albo nie chce mi się dyskutować.W różnych sytuacjach stosuje się Gonapeptyl. Ale nie ma on związku z tym kiedy robi się po nim test ciążowy.
Mi też nie chce się dyskutować. Więc utnijmy ten wątek.Albo rozwiniesz swoją myśl albo nie chce mi się dyskutować.
Gratulacje! ❤ Rośnijcie zdrowoDziewczyny!!
Byłam dziś na Becie wynik 164 mlU/ml
Ostatnia miesiączka 8, listopada. Wygląda na to że 4 tydzień
Super!!! Gratuluje, mega się cieszę!!! Ja niedługo też się testuje, mam nadzieję, że też będę mieć pozytywne wieściDziewczyny!!
Byłam dziś na Becie wynik 164 mlU/ml
Ostatnia miesiączka 8, listopada. Wygląda na to że 4 tydzień