reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

reklama

Testy nie pokazują owulacji. Jeżeli miałaś na 100% pik to po nim w przeciągu 24-36h powinna nastąpić owulacja więc możliwe, że nawet nie jesteś 9dpo (a raczej nawet na pewno). Nie ma więc szans by test pokazał cień, cienia kreski. Zacznij o ile w ogóle robić testy nie wcześniej niż za 4 dni - ale i tak najlepiej poczekaj do 16dpo (czyli 19 dni po piku) i zrób betę z krwi. Będziesz miała 100% jasność

Testy nie pokazują owulacji. Jeżeli miałaś na 100% pik to po nim w przeciągu 24-36h powinna nastąpić owulacja więc możliwe, że nawet nie jesteś 9dpo (a raczej nawet na pewno). Nie ma więc szans by test pokazał cień, cienia kreski. Zacznij o ile w ogóle robić testy nie wcześniej niż za 4 dni - ale i tak najlepiej poczekaj do 16dpo (czyli 19 dni po piku) i zrób betę z krwi. Będziesz miała 100% jasność
Dzięki wielkie za tą wiedzę bo ja szczerze to ciemna jestem w tych sprawach zrobię tak jak mi podpowiadacie

reklama
Do góry