I
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli na teście który powtórzyłaś a nawet dwóch była druga różowa kreska to jesteś w ciąży a na podstawie tego zdjęcia nie da się tego stwierdzić.Powtórzyłam dwa razy i wyszło podobnie
Ja się przyznaje, że zwróciłam na to uwagę dopiero po wpisie @Gondzi_a sama bym na to nie wpadła@Gondzi_a @frez.ja1987 ale z Was sherlocki, że datę obczaiłyście
Jeśli faktycznie jest to test z 23 lipca, to dziś powinny być już tłuste kreski na teście.
@Gondzi_a @frez.ja1987 ale z Was sherlocki, że datę obczaiłyście
Jeśli faktycznie jest to test z 23 lipca, to dziś powinny być już tłuste kreski na teście.
Jakoś mi się rzuciło w oczyJa się przyznaje, że zwróciłam na to uwagę dopiero po wpisie @Gondzi_a sama bym na to nie wpadła
Szczerze? Ja też. Tym bardziej, że przez 10 dni kreska nie ciemniejJakoś mi się rzuciło w oczy
Minelo już 10 dni, ja bym dawno zrobiła betę.
No właśnie większość poszłaby na betę a czemu autorka nie poszła na betę tylko wrzuca zdjęcie testu sprzed 10 dni tego nie wiemy. Ale myślę, że uzyskała odpowiedź na zadane pytanieSzczerze? Ja też. Tym bardziej, że przez 10 dni kreska nie ciemniej