reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Test ciążowy

reklama
reklama
Najlepiej to idź na betę. Chociaż jak dla mnie jeżeli ten. 23 lipca byłby pozytywny i wskazywał cień cienia to na dzień dzisiejszy miałabyś już dwie mocne krechy.

I tak jak dziewczyny pisały. Na podstawie testu że zdjęcia nie da się za wiele powiedzieć, bo zrobiłaś zdjęcie po czasie. A testów się po czasie nie odczytuje. Nie jesteśmy w stanie odnieść się do jego wyniku jaki dał o czasie, bo go wtedy nie widziałyśmy.

Ja nie rozumiem tego wyciągania testów z kosza po kilku godzinach i robienia im foto....przecież w instrukcji jasno jest napisane co i jak. Równie dobrze test moglbyć zalany i tego też nie wiemy. Natomiast przez tydzień czasu już dawno autorka miała by zrobione dwie bety.

reklama
Jeśli kreska była Różowa to owszem.
Natomiast szczerze? Ostatnio miałam 5 testów pozytywnych właśnie z tej firmy, mimo braku ciąży. Jak masz wątpliwości to idz na betę, ew. Potem do lekarza. Mi tam tak poradziły dziewczyny i właściwie miały racje poniekąd.

Do góry