reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

Powiedziała co wiedziała 😂 rozumiem ze u Ciebie odrazu duża gruba kreska wyszla 🙈

niepowaznym jest komuś wciskać ze się nie jest w ciąży kiedy kreska jest widoczna ✌️ Lekarzami jesteście czy co?

zamiast pluć jadem wystarczy koleżance doradzić i poprowadzić .

trzymam kciuki ❤️
A gdzie ja jej wciskam, że nie jest w ciąży? Chyba doradzałam badanie krwi. Czytanie ze zrozumieniem się kłania!

Na tym etapie to nawet lekarz ciąży nie potwierdzi tylko tylko beta, bo jeszcze nic nie widać na USG🙈

przeczytaj swój pierwszy post i zastanów się kto tu jadem pluje.

I tak na marginesie, tak u mnie wyszły od razu dwie widoczne gołym okiem kreski. Wiesz dlaczego? Bo test się robi w terminie miesiączki, a nie dwa dni po seksie. Polecam, bo wtedy nie musisz się doszukiwać kreski pod światło, robić zdjęcia z filtrem czy rozbierać testu. Wystarczy odrobina cierpliwości.

Ale co ja tam wiem, lekarzem nie jestem 😅

reklama
A gdzie ja jej wciskam, że nie jest w ciąży? Chyba doradzałam badanie krwi. Czytanie ze zrozumieniem się kłania!

Na tym etapie to nawet lekarz ciąży nie potwierdzi tylko tylko beta, bo jeszcze nic nie widać na USG🙈

I tak na marginesie, tak u mnie wyszły od razu dwie widoczne gołym okiem kreski. Wiesz dlaczego? Bo test się robi w terminie miesiączki, a nie dwa dni po seksie. Polecam, bo wtedy nie musisz się doszukiwać kreski pod światło, robić zdjęcia z filtrem czy rozbierać testu. Wystarczy odrobina cierpliwości.

Nie zniżę się do Twojego poziomu i tym bardziej do Twojego doświadczenia o których sama wspominasz z rozbieraniem testów czy robieniem zdjęć pod światło 😂. Nie pozdrawiam .

Nie zniżę się do Twojego poziomu i tym bardziej do Twojego doświadczenia o których sama wspominasz z rozbieraniem testów czy robieniem zdjęć pod światło 😂. Nie pozdrawiam .
Ty już swój poziom pokazałaś w pierwszym komentarzu. Więcej nie musisz mi już pokazywać 🙈
zdecydowanie mi wystarczy.

Rozumiem, że masz szklaną kulę. Bo wiesz zarówno jakie mam doświadczenia jak i to że u każdego blada kreska to 100% ciąża 🤣 no jasnowidz nam się trafił na forum.

Bez odbioru.

Niepoważna . Mój pierwszy test był jeszcze bledszy i nie uważałam tego za negatyw . Nie fajnie jest tak komuś podcinać skrzydła jak się nie ma o tym zielonego pojęcia . @Agnbaj jesli uważasz ze na betę za wcześnie powtarzaj sobie test codziennie rano . Kreska powinna delikatnie ciemniec . Trzymam kciuki ✊🏻❤️
😂 😂 😂 😂
Na betę za wcześnie, a na testy nie? Testy są czułości 10 lub 25, a beta już powyżej 5 albo powyżej 2.6 (zależy od labo) Ci wyjdzie pozytywna. 😂

I tak, ja też miałam dwie grube kreski od razu, bo robiłam test 3 dni po tym, jak mi się okres spóźniał. I nie musiałam zgadywać, czy widzę cień cienia czy nie i czy to nie kreska fabryczna...

I absolutnie nie jest to przytyk do autorki postu tylko do Twoich strasznie nieuprzejmych komentarzy i zupełnie niefachowych.

Droga Autorko, po prostu zrób betę w labo albo powtórz test sikany za jakieś 3 dni - wtedy będziesz miała jasność. :)

Niepoważna? Podcinasz skrzydła? Nie rób bety sikaj na testy? A Ty przepraszam jesteś przewodniczącą w grupie starszaków?
Po pierwsze na teście nie widać nic [emoji2272]
Po drugie to czy my coś widzimy czy nie, nie zapłodni nagle autorki, a nasze zdanie nie ma szans cofnąć jej ciąży[emoji2356]
Po trzecie o jakim podcinaniu skrzydeł mowa? Co ma wspólnego wypatrywanie kreski na teście z podcięciem skrzydeł?

Ciąża jest albo jej nie ma, i nawet jak milion osób tu wyrazi swoją opinię to nie zmieni to NIC[emoji2356]

No i najważniejsze... Jak można pleść publicznie takie głupoty, że jak na bete za wcześnie to trzeba sikać na patyk [emoji2296][emoji85]
Ludzie litości...

Autorko. Idź na bete, powtórz ją po 48 godzinach i mam nadzieję, że to potwierdzi upragnioną ciążę [emoji3590]

Ostatnia edycja:
Powiedziała co wiedziała [emoji23] rozumiem ze u Ciebie odrazu duża gruba kreska wyszla [emoji85]

niepowaznym jest komuś wciskać ze się nie jest w ciąży kiedy kreska jest widoczna [emoji3577] Lekarzami jesteście czy co?

zamiast pluć jadem wystarczy koleżance doradzić i poprowadzić .

trzymam kciuki [emoji3590]
Jedyną osobą plującą jadem jesteś tutaj Ty...

@blanny @Zazuu tu beta nie potrzebna. Cappuccinko1988 wyjęła kule kryształową i wie na 110 procent czy test pozytywny czy może jednak kreska fabryczna. No i najważniejsze, u niej przy takiej była ciąża. Nie ma co dyskutować, takie są fakty 🙈 a my nie jesteśmy lekarzami i się nie znamy 😂

To ja bym chciała rzutem na taśme wiedzieć czy w tym cyklu zajdę w ciążę?
[emoji3166][emoji848]
@blanny @Zazuu tu beta nie potrzebna. Cappuccinko1988 wyjęła kule kryształową i wie na 110 procent czy test pozytywny czy może jednak kreska fabryczna. No i najważniejsze, u niej przy takiej była ciąża. Nie ma co dyskutować, takie są fakty [emoji85] a my nie jesteśmy lekarzami i się nie znamy [emoji23]

reklama
Niepoważna . Mój pierwszy test był jeszcze bledszy i nie uważałam tego za negatyw . Nie fajnie jest tak komuś podcinać skrzydła jak się nie ma o tym zielonego pojęcia . @Agnbaj jesli uważasz ze na betę za wcześnie , dla własnej kontroli powtarzaj sobie test codziennie rano . Jeśli ciąża się rozwija Kreska powinna delikatnie ciemniec .Trzymam kciuki [emoji1307][emoji3590]

Może być jeszcze bledsza? [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]

Do góry