Hej wszystkim mam pytanie, używała któraś z was pink test super czuły ? Pisze ze wykrywa ciąże 6 dni wcześniej, planowany okres mam dostać w sobotę. Wczoraj i przed wczoraj miałam śluz różowy dziś trochę plam różowych i brązowych i zastanawiam się czy jak zrobię go jutro czy będzie już wiarygodny ? Jak myślicie
reklama
Rozwiązanie
Ja brałam ovarin, ale ze względu na pco. Autorko postu Zapytaj najlepiej swojego lekarzaJa w obu ciążach przed zajściem brałam tylko kwas foliowy, na 3 miesiące przed rozpoczęciem starań.
fiddlee
Fanka BB :)
Nie będzie wiarygodny. Każdy organizm jest inny - jeśli nie masz pewności stuprocentowej kiedy była owulacja to niestety robienie testów przed terminem @ jest bezsensu.
Hej wszystkim mam pytanie, używała któraś z was pink test super czuły ? Pisze ze wykrywa ciąże 6 dni wcześniej, planowany okres mam dostać w sobotę. Wczoraj i przed wczoraj miałam śluz różowy dziś trochę plam różowych i brązowych i zastanawiam się czy jak zrobię go jutro czy będzie już wiarygodny ? Jak myślicie
Załączniki
Ostatnia edycja:
Według kalendarzyka owulacja była 10Nie będzie wiarygodny. Każdy organizm jest inny - jeśli nie masz pewności stuprocentowej kiedy była owulacja to niestety robienie testów przed terminem @ jest bezsensu.
jasani
Masz na myśli apilikację w telefonie? Starajać sie o dziecko raczej nie można polegać na niej. Robisz testy owulacyjne, mierzysz temperaturę, znasz swój organizm?Według kalendarzyka owulacja była 10
Znam swój organizm i wiem kiedy mam owulacje, zawsze w dzień owulacji bola mnie dosyć mocno jajniki i sprawdzam śluz, a z partnerem regularnie się kocham, nie nastawiam się za bardzo na ciąże bo to dopiero 2 cykl starań, ale zastanawiam się co innego może być powodem tego różowego śluzu i plamien ponieważ nigdy czegoś takiego nie miałam, piersi tez mnie nigdy nie bolały, czasem 2/3 dni przed okresem, teraz zaczęły bolec 3 dni po owulacji i okropnie bola :/Masz na myśli apilikację w telefonie? Starajać sie o dziecko raczej nie można polegać na niej. Robisz testy owulacyjne, mierzysz temperaturę, znasz swój organizm?
Dziękuje za odpowiedzMoim zdaniem możesz śmiało zrobić test ciążowy w drugiej ciąży test wyszedł mi pozytywny 5 dni przed okresem A dziś jestem w 29tc
reklama
Patii_666
Podlocze się pod temat
A co myślicie jeśli dni płodne miałam od 4-10 stosunek był 12 czyli teoretycznie po dniach płodnych, okres powinnam dostać dziś nie ma go, wczoraj robiłam test wyszedł negatywny czy jest jeszcze szansa? Dodam że cykle mam trochę rozjechane 31- 33dni.
A co myślicie jeśli dni płodne miałam od 4-10 stosunek był 12 czyli teoretycznie po dniach płodnych, okres powinnam dostać dziś nie ma go, wczoraj robiłam test wyszedł negatywny czy jest jeszcze szansa? Dodam że cykle mam trochę rozjechane 31- 33dni.
reklama