reklama
Powiem Ci uczciwie, że nie słyszałam o domowych testach z krwi.
Testy sikane jak najbardziej i pobieranie krwii (,beta) także ale o takich domowych z krwii to nie słyszałam.
Testy sikane jak najbardziej i pobieranie krwii (,beta) także ale o takich domowych z krwii to nie słyszałam.
Dziwwczy robiła któraś już test ciążowy z z krwi (domowy)?
Pierwsze widzę, zrób jutro z moczuTaki wynik wyszedł ale czytałam że może kłamać w sumie jak każdy test Zobacz załącznik 1065005
cafe1997
Fanka BB :)
Są testy ciążowe z krwi, ten wygląda na pozytywny. Zrób może Pink superczułyTaki wynik wyszedł ale czytałam że może kłamać w sumie jak każdy test Zobacz załącznik 1065005
U
usunięty
Gość
Test z krwi to test bardzo podobny co z moczu tylko zamiast moczu krew.Pierwsze widzę, zrób jutro z moczu
U
usunięty
Gość
Wygląda na pozytywny. Gratulacje!Taki wynik wyszedł ale czytałam że może kłamać w sumie jak każdy test Zobacz załącznik 1065005
Lilka2304
Fanka BB :)
Nie wierzę już zwykłym. Byłam. Na becie z rana
Pozytywny ,ale zrób dla pewności sikany, bo ten kilka dziewczyn oszukał, życzę powodzenia i trzymam kciuki
reklama
Ten z krwi powinien być bardziej czuły od testu z moczu, bo hcg ma wyższe stężenie właśnie we krwi. Niestety to nie znaczy, że nie ma fałszywie dodatnich wyników...Nie wierzę już zwykłym. Byłam. Na becie z rana
Dobrze zrobiłaś idąc na badania. Życzę Ci dobrego wyniku! Daj znać czy się udało