reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy. Dziwny okres

Hej dziewczyny! Staramy się o bobasa. Miesiączki mam obfite i długie -7 dni. Tym razem miesiączka przyszła 2 dni wcześniej i była skąpa w porównaniu do moich normalnych. Mocnego krwawienia miałam tylko w drugim dniu. Trzeciego zniknęła na ponad 12h i wróciła skąpa i zmieniła się w brązowe plamienie. Czy to może być ciąża? Dodam że czuje że to coś innego niż mam zazwyczaj. Wizyta na poniedziałek a mnie zezera od środka! Testy niby negatywne 7 dnia następnego cyklu ale coś tam niby widzę. Naczytałam się że można mieć krwawienie lżejsze od okresu i nawet że skrzepami. Poradzicie słowem i wzrokiem. Pozdrawiam!

Załączniki

• IMG_20220405_143924.jpg
    IMG_20220405_143924.jpg
    1 000,9 KB · Wyświetleń: 505
reklama
Nie polecam tych testów z facelle. Lepiej kup sobie pink strumieniowy. A już najlepiej jak zrobisz beta hcg z krwi - wtedy będziesz miała 100% pewność :)

U mnie podczas starań też się zdarzał "dziwny okres" i spóźnienia nawet po 10 dni, gdzie wcześniej jak w zegarku. Jeśli po takim czasie test jest negatywny to niestety marne szanse, że jesteś w ciąży.

U mnie podczas starań też się zdarzał "dziwny okres" i spóźnienia nawet po 10 dni, gdzie wcześniej jak w zegarku. Jeśli po takim czasie test jest negatywny to niestety marne szanse, że jesteś w ciąży.
miałam to samo podczas starań. Dziwne okresy, objawy ciazowe. A jak zaszłam to zero krwawienia i objawow na ciaze.

Ten test jest negatywny.

Jaki jest cel wizyty u lekarza? Bo ciazy na tym etapie i tak nie zobaczy. W tej sytuacji najlepiej zbadac betę, jesli wyjdzie pozytywna to powtorzyc po 48h.

Nie ma na tym teście nic.

Okres miałaś a zmiany w organizmie mogą zachodzić przecież więc zdarzają się również odstępstwa od normy.

A na przyszłość - te testy Facelle pokazują również często cień kreski testowej.
Kup inny, najlepiej Clearblue.

Pozdrawiam i powodzenia :)

Do góry