reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy - czy któraś z Was miała taką cienką kreseczkę i była to ciąża?

Jo Jo

Początkująca w BB
Hej dziewczyny! Zrobiłam dziś rano test (czułość 20mlU) i w przeciągu 3 minuty od wykonania pokazała się taka cieniutka kreseczka. Nie jest to cień bo jest w kolorze kontrolnej... jestem około 9/10dpo i robiłam test tej samej firmy już dwa razy i była biel biel - nie zdarzyło mi się żeby jakikolwiek test tutaj pokazywał cienie one zawsze jak nie ma ciąży są krystalicznie białe :D Czy któraś z Was miała taką cienką kreseczkę i była to ciąża? Od lat się staram i kreski na testach widziałam tylko po ovitell w zeszłym roku... Poszłam już na bete zaraz po tym teście bo biorę duphaston ale tutaj najwcześniej wynik może być za 12 godzin a ja do tego czasu oszaleje! Z góry bardzo dziękuję za wsparcie.

Załączniki

• test1.jpg
    test1.jpg
    274,4 KB · Wyświetleń: 298
  • IMG_8822.jpg
    IMG_8822.jpg
    208,5 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG_8830.jpg
    IMG_8830.jpg
    278,4 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_8831.jpg
    IMG_8831.jpg
    281,2 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
reklama
Tak - możliwe, że to wczesna ciąża.

PS. Następnym razem poproś wynik na cito - dopłaca się kilka zł a masz wynik do 2 godzin ;-)

Dziękuję 🙏🏼 dajesz nadzieję ❤️niestety tutaj nie ma takiej opcji
Zapłaciłam dwukrotność kwoty żeby dostać wynik dziś nie jutro 🙈

Też miałam taką cienką i bladą kreseczkę na teście. To było w pierwszym miesiącu ciąży. :) Powodzenia! ;)

Dziękuję dziewczyny ❤️ kochane jesteście 😘
Niestety ja nie mam szczęścia 😞

Załączniki

• IMG_8837.jpeg
    IMG_8837.jpeg
    39,8 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry