natasia142
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Czy któraś z Was robiła test ciążowy 12 dni po owu i wynik był już wiarygodny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodam, że od owu mam wrażenie, że mam gorączkę. Mierzyłam czasami i było ok. Natomiast dziś 37.3 , chora na pewno nie jestem. I od soboty boli mnie podbrzusze. Co o tym myślicie ? Czy już jutro mogę zrobić test (12dni od owu) ?Hej dziewczyny. Czy któraś z Was robiła test ciążowy 12 dni po owu i wynik był już wiarygodny ?
możesz zrobić test, ale najbardziej wiarygodny jest w terminie spodziewanej miesiączki. Nie mniej jednak bardzo czuły test jest czasem w stanie coś już pokazać.Dodam, że od owu mam wrażenie, że mam gorączkę. Mierzyłam czasami i było ok. Natomiast dziś 37.3 , chora na pewno nie jestem. I od soboty boli mnie podbrzusze. Co o tym myślicie ? Czy już jutro mogę zrobić test (12dni od owu) ?
Mam kilka testow, ale tylko jeden o czułości 10mlU/ml. Myślisz, że już może coś pokazać ?możesz zrobić test, ale najbardziej wiarygodny jest w terminie spodziewanej miesiączki. Nie mniej jednak bardzo czuły test jest czasem w stanie coś już pokazać.
ja Ok 2-3 dni przed spodziewana miesiączka robiłam test wieczorem i pokazał mi się cień, następnego dnia rano był bardziej wyraźny ale dalej były to cienie. Poszłam na test z krwi i wykazał ciąże. Testy miałam rożnej czułości.Mam kilka testow, ale tylko jeden o czułości 10mlU/ml. Myślisz, że już może coś pokazać ?
Jejku już tak o tym myślę, że te testy śnią mi się po nocach. Tak w ogóle to mam już 3 dzieci i jakby temat kolejnego dziecka był dla mnie zamknięty. Natomiast w styczniu okazało się, że jestem w ciąży. Wtedy był to dla mnie szok, nie chciałam więcej dzieci. Niestety 8.02 poroniłam. Od tamtej pory jeszcze nie miałam okresu. Ale na 90% jestem pewna , że 30.03 miałam owu. No i tak mi się w głowie coś poprzestawialo, że teraz bardzo chce mieć kolejne dzieckoja Ok 2-3 dni przed spodziewana miesiączka robiłam test wieczorem i pokazał mi się cień, następnego dnia rano był bardziej wyraźny ale dalej były to cienie. Poszłam na test z krwi i wykazał ciąże. Testy miałam rożnej czułości.
zawsze możesz wykonać test tak jak ja jeszcze dzisiaj (ja długo starałam się o dziecko wiec testy to już była obsesja). Jak będzie negatywny to spokojnie, bo jeszcze jest szansa ze za wcześnie tym bardziej, że nie miałaś potwierdzonej owuJejku już tak o tym myślę, że te testy śnią mi się po nocach. Tak w ogóle to mam już 3 dzieci i jakby temat kolejnego dziecka był dla mnie zamknięty. Natomiast w styczniu okazało się, że jestem w ciąży. Wtedy był to dla mnie szok, nie chciałam więcej dzieci. Niestety 8.02 poroniłam. Od tamtej pory jeszcze nie miałam okresu. Ale na 90% jestem pewna , że 30.03 miałam owu. No i tak mi się w głowie coś poprzestawialo, że teraz bardzo chce mieć kolejne dziecko
Nie no dzisiaj sobie jeszcze daruję myślę, że wytrzymam do rana. Tzn. zapewne wstanę gdzieś o 4 mam nadzieję, że jednak wtedy była ta owulacja. W ogóle jak byłam u lekarza na kontroli po poronieniu (21.03) to mi powiedział , że okres na dniach, dlatego byłam spokojna i już z mężem wspolzylismy bez zabezpieczeniazawsze możesz wykonać test tak jak ja jeszcze dzisiaj (ja długo starałam się o dziecko wiec testy to już była obsesja). Jak będzie negatywny to spokojnie, bo jeszcze jest szansa ze za wcześnie tym bardziej, że nie miałaś potwierdzonej owu
Robiłam 9 dpo i już pokazały się jasne krechy ale byłam pewna owulacji. Ty wiesz, że na pewno to było 12 dni temu?Hej dziewczyny. Czy któraś z Was robiła test ciążowy 12 dni po owu i wynik był już wiarygodny ?