reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test a kreski

No taka śliczna druga krecha,że nie da się nie zauważy :) Gratulacje !

Napisane na Lenovo TB-7304F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na usg Mam 8 marca ...robil badanie palpilacyjne ale mowil Zeby Sie Nie nastawiac Bo Nic Nie czuje ...

Zrób jutro betę i 8 idź razem z wynikiem bo na usg może na razie nie być nic widać jak to wczesna ciąża a wynik bety będzie dla lekarza wiarygodny. Głowa do góry, nie stresuj się bo to szkodzi maleństwu

Na żadnym badaniu raczej jeszcze lekarzowi nic nie wyjdzie. Na usg widać coś (pecherzyk) przy becie 1000, zarodek na usg widać przy becie 10000, czyli około 6-7 tyg. A na fotelu badając Cię lekarz tez nic nie wyczuje bo jak to są początki to przecież nawet macica nie jest jeszcze wyraźnie powiększona. Jeżeli dopiero co wyszedł Ci test to z badaniem u gina poczekaj 2 tygodnie, wtedy juz coś Ci będzie mógł powiedzieć :)

Jesteś w ciąży :) spójrz na mój test :)
Mniej widoczne kreski , a to juz 14 tc

Załączniki

• 20171230_053249.jpg
    20171230_053249.jpg
    966,9 KB · Wyświetleń: 73
@Taalaa ja 4 dni przed spodziewaną miesiączką miałam cień cienia i to jeszcze, ktory pokazal sie po godzinie. I co? Cień ma pół roczku [emoji1]

qb3c2n0ab37cjm29.png

Hej dziewczyny zrobiłam dzis znowu test i znowu wyszło tak ...czyli jestem przekonana ze to prawda :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    845,3 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry