reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Terminy wizyt/zdjęcia USG

reklama
30.10. Pierwsza wizyta - leki + widoczny pęcherzyk 4t

8.11. Wizyta z powodu plamienia + usg - widoczny zarodek i maleńkie migające serduszko 5t2d

20.11 wizyta "serduszkowa" chociaż mini migające już widziałam, ale dla potwierdzenia i kontrola :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
Moja to będzie trzecia. Pierwsza ze względu na szybkie włączenie leków, druga ze względu na plamienie a teraz kontrolną muszę odbyć

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ciąża potwierdzona! O 3 dni młodsza niż z OM. Ale serducho bije już! Następna wizyta na 15.12. a z położną umówiona jestem tydzień wcześniej na cytologię. Także odpoczywam... A raczej męczę się z mdłościami...
Na NFZ wcale tak źle nie jest. Lekarz sympatyczny. Ale prywatnie i tak idę za tydzień [emoji4]

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

reklama
Do góry