reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Terminy wizyt/zdjęcia USG

1512408871-df4e24f3290715ff-aaaaaa.jpeg
7 tydzień 6 dzień [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
1 wizyta 24.11
2 wizyta 8.12
Termin 25.07.2018 :)
Ale martwię się ta 2 wizyta, bo przy pierwszej pusty pecherzyk w 5tygi 2 dniach ciąży.
Usg z 1 wizyty czy tam po prawej stronie jest czy mi się wydaje?
Nic ginekolog w sumie nie wspomniał

Załączniki

• 20171204_094117.jpg
    20171204_094117.jpg
    826,5 KB · Wyświetleń: 201
Po wizycie wszystko ok. Pięknie serduszko biło.[emoji173] Podobno termin mam mieć na 16 lipca, ale to wstępnie bardzo. Pewnie na kolejnej wizycie więcej powie na temat terminu, bo po porodzie cykle miałam średnio regularne. Wszystko jest dobrze. Dostałam stertę badań. Jutro wstawię zdjęcie kropki[emoji7]

Kolejna wizyta 4 styczna o 20:00.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

1 wizyta 24.11
2 wizyta 8.12
Termin 25.07.2018 :)
Ale martwię się ta 2 wizyta, bo przy pierwszej pusty pecherzyk w 5tygi 2 dniach ciąży.
Usg z 1 wizyty czy tam po prawej stronie jest czy mi się wydaje?
Nic ginekolog w sumie nie wspomniał
Ja w 5+5tc widziałam tylko pęcherzyk i ciałko żółte, stwierdził, że ciąża jest trochę młodsza niż termin OM, mam nadzieję, że na kolejnej wizycie 21 grudnia wszystko się wyjaśni i będzie ok :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

No a u mnie nawet nie było cialka żółtego, a mówił ze juz powinien być. ..

Ja w 5+5tc widziałam tylko pęcherzyk i ciałko żółte, stwierdził, że ciąża jest trochę młodsza niż termin OM, mam nadzieję, że na kolejnej wizycie 21 grudnia wszystko się wyjaśni i będzie ok :)

No a u mnie nawet nie było cialka żółtego, a mówił ze juz powinien być. ..
Wydaje mi się, że szczególnie na początku mało co widać i nie można się na zapas denerwować bo to jest tak, że dziś nie ma, a jutro może być, zresztą każda ciąża rozwija się swoim tempem :)

reklama
Dziewczyny,
Powiedzcie mi czy tutaj coś więcej widać niż pęcherzyk?
Wcześniej nie miałam nic w środku pecherzyka.
Nie znam się dlatego pytam :)
received_1696802417031133.jpeg

Załączniki

• received_1696802417031133.jpeg
    received_1696802417031133.jpeg
    47,2 KB · Wyświetleń: 1 406
Do góry