reklama
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
jamajka* widze że jesteś kumata w tym dlategop mam pytanie. Córka urodziła sie z znamieniem barwnikowym (myszka) które ma na całej nóżce. We wrześniu mamy pierwszą operacje a 3 - 4 miesiące po pierwszej następna. Czy jeżeli mąż w pracy ubezpiecza nas w PZU to należy nam sie coś? czy musimy osobno lub inaczej się ubezpieczyć? Pytam bo operacja jest za darmo ale leczenie po już nie no i nie wspomne o możeliości bycia przy córce,a te pieniążki by się przydała. Dzięki
Zależy od polisy i wysokości składki to że jesteś w Pzu nie musi znaczyć że dostaniesz za pobyt w szpitalu bo ktoś inny dostał. Ja dawno zrezygnowałam z Pzu bo maja wysokie składki a niskie świadczenia i problem z ich wypłatą. Już dwa razy mieliśmy z nimi problem Teraz jestem w innej ubezpieczalni. Płace składke 50zł-za urodzenie dziecka jest 2000, a za pobyt na patologii też dostałam kaskę-trzeba wtedy leżeć min. 4dni.
U mnie np za poważne zachorowanie dziecka też płacą ładne sumki. Moja córka miała wylew po urodzeniu i niby w tej sytuacji sie należy ale to dot. tylko dzieci, które ukończyły 3 rok życia.jamajka* widze że jesteś kumata w tym dlategop mam pytanie. Córka urodziła sie z znamieniem barwnikowym (myszka) które ma na całej nóżce. We wrześniu mamy pierwszą operacje a 3 - 4 miesiące po pierwszej następna. Czy jeżeli mąż w pracy ubezpiecza nas w PZU to należy nam sie coś? czy musimy osobno lub inaczej się ubezpieczyć? Pytam bo operacja jest za darmo ale leczenie po już nie no i nie wspomne o możeliości bycia przy córce,a te pieniążki by się przydała. Dzięki
Podziel się: